ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠιστοί σημαιοφόροι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ....

Πιστοί σημαιοφόροι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ….

Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της  ιστοσελίδας μας  ότι τέθηκε θέμα στο τραπέζι για απομάκρυνση  του Σερτζίνιο και του Μαρκάσα (αφού υπάρχει πρόθεση για απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου), νιώθουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ν’ αναφέρουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε την όποιαδηποτε αναστάτωση στην ομάδα αλλά και τον κόσμο μας.

Bet on Alfa

Στόχος μας δεν ήταν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνει η εκμετάλλευση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εξού και από την πρώτη στιγμή που η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ επικοινωνήσε μαζί μας αναφέροντας μας ότι κατά την άποψη της το δημοσίευμα θα έκανε ζημιά στην ομάδα, το αφαίρεσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς συζήτηση.

Αλλά από την στιγμή που η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε συνέχεια στο όλο ζήτημα με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, θέλουμε να τονίσουμε ότι γνώμονας μας ήταν είναι και θα παραμείνει  η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Σωματείου μας.

Είναι εκατοντάδες τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας στον ενάμιση μήνα λειτουργίας της στα οποία μπορούμε να παραπέμψουμε για επιβεβαίωση αυτού, όμως επειδή δεν είναι ώρα ούτε για επιβεβαιώσεις ούτε για διαψεύσεις (από κανέναν) θεωρούμε το θέμα λήξαν.

Είναι ώρα για πράξεις από όλους για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μόνο!!!

Autoremarketing