ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆμυνα... λιοντάρια!

Άμυνα… λιοντάρια!

Ένας στίχος του ύμνου της Ομόνοιας αναφέρει: “Στην άμυνα λιοντάρια, επίθεση κανόνια”. Στην περίπτωση του πρώτου αγώνα με τη Ντιναμό ας ισχύσει το πρώτο και θα είναι πολύ ικανοποιητικό. Να διατηρήσει η ομάδα μας το μηδέν παθητικό, κι αν σκοράρει… σκόραρε. Κάπως έτσι το βλέπει και η τεχνική ηγεσία, που έχει ως πρώτιστο στόχο να φύγει από την “Χίμκι Αρένα” χωρίς να δεχθεί γκολ.

Bet on Alfa

Η αμυντική γραμμή, αλλά κυρίως η αμυντική λειτουργία της Ομόνοιας θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη, και οι ένδεκα ποδοσφαιριστές να παίξουν σαν λιοντάρια. Να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Αντιθέτως, οι πράσινοι θα πρέπει να παγώσουν τον ρυθμό και να επιδιώξουν να κάνουν τη ζωή των Ρώσων δύσκολη.

Η Ομόνοια δεν θα αδιαφορήσει για το γκολ, που αν το πετύχει θα είναι ευχής έργο ενόψει και του επαναληπτικού, όμως προέχει η άμυνα και το μηδέν παθητικό. Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του… διάβασαν τον αντίπαλο και με την τακτική που θα εφαρμόσει προσδοκεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Πάμε παιδιά, μπορούμε!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa