ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα υπό την ευθύνη του Michel Bruyninckx,...

Εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα υπό την ευθύνη του Michel Bruyninckx, με σλόγκαν «Βλέπουμε με το μυαλό, όχι με τα μάτια»

Με το σύνθημα «Βλέπουμε με το μυαλό, όχι με τα μάτια», η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε συνεργασία με τον κορυφαίο προπονητή στον τομέα του ποδοσφαιρικού μυαλού, κ. Michel Bruyninckx, διοργανώνει εξειδικευμένο εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα για ανάπτυξη και αξιολόγηση ποδοσφαιριστών, για ηλικίες από 7 μέχρι 15 ετών.

Bet on Alfa

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό για τα Κυπριακά δεδομένα πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αισιοδοξεί ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην ανέλιξη και εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Η συγκεκριμένη επένδυση εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής του Σωματείου μας.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται υπό τις οδηγίες του τεχνικού υπεύθυνου του κέντρου ποδοσφαιρικού μυαλού της Μίλαν, Michel Bruyninckx και του πρώην τεχνικού συντονιστή των τμημάτων υποδομής της Άντερλεχτ, Dirk Gyselinckx.

Ο κ. Μισιέλ Μπρένινξ και οι συνεργάτες του θα έρθουν στην Κύπρο για να παρουσιάσουν το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης ποδοσφαιριστών, που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει και το οποίο εφαρμόζεται σε κορυφαία πρωταθλήματα και ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο, όπως της Ιταλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Ισπανίας και της Αμερικής.

Επίσης, ο κ. Μισιέλ Μπρένινξ και οι συνεργάτες του, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο προπονητικό πρόγραμμα, ούτως ώστε να αξιολογήσουν το επίπεδό τους, ενώ θα δώσουν κατευθυντήριες γραμμές και συγκεκριμένες εισηγήσεις για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.

Το προπονητικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, «Ηλίας Πούλλος», από την Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου.

Κατά την διάρκεια του εβδομαδιαίου προπονητικού προγράμματος, θα γίνουν συνολικά 25 ώρες προπόνησης και εκπαίδευσης για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, υπό την ευθύνη του Μισιέλ Μπρένινξ και των συνεργατών του.

– Μάθε ποδοσφαιρική στρατηγική και ένα νέο τρόπο σκέψης στο ποδόσφαιρό.

– Καλλιέργησε την αντίληψή σου, βελτίωσε την ταχύτητα και την τεχνική σου.

– Μάθε να βλέπεις με το μυαλό, όχι με τα μάτια.

Κόστος Συμμετοχής

Για όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το επιχορηγημένο από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 65 ευρώ (2,5 ευρώ ανά ώρα προπόνησης και εκπαίδευσης).

Για τους ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 100 ευρώ (4 ευρώ ανά ώρα προπόνησης και εκπαίδευσης).

Διαδικασία Συμμετοχής

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, την οποία μπορείτε να βρείτε πιο κάτω, καταβάλλοντας και το χρηματικό ποσό συμμετοχής.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στο γραφείο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας, το αργότερο μέχρι τις 29/08/2014.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εγγραφές – Πληροφορίες: 77771948, 97620210, [email protected]

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa