ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜορέιρα, κατέβασε τα ρολά!

Μορέιρα, κατέβασε τα ρολά!

Η Ομόνοια έχει στις τάξεις ένα εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του πρωταθλήματος. Ο Ζοσέ Μορέιρα είναι σπουδαίος πορτιέρο και ικανός να σταματήσει μόνος του μια ομάδα. Έμπειρος και αποφασιστικός στις επεμβάσεις του, εμπνέει σιγουριά για τους συμπαίκτες του.

Bet on Alfa

Ο Μορέιρα θα χρειαστεί αύριο να βάλει (κι αυτός) το χεράκι του για να μπορέσει η Ομόνοια να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Ρωσία. Η Ντιναμό αναμένεται να βάλει πίεση και να αναζητήσει το γκολ και η θετική παρουσία του Πορτογάλου κρίνεται αναγκαία. Καλείται να κατεβάσει τα ρολά, να πει “οχι” στους Ρώσους και να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου. Βεβαίως, θα πρέπει να έχει τη συμπαράσταση των συμπαικτών του.

Θυμίζουμε ότι, στο παρελθόν αρκετοί τερματοφύλακες έκαναν τη διαφορά για τις κυπριακές ομάδες και τις οδήγησαν σε επιτυχίες. Θυμίζουμε τους Χιώτη και Πάρντο για τον ΑΠΟΕΛ, το Ντεγκρά για την ΑΕΛ, το Χαϊμοφ για την ΑΕΚ, τον Μπεκιάι για την Ανόρθωση, των οποίων οι εμφανίσεις ήταν συγκλονιστικές και οδήγησαν τις ομάδες τους στους ομίλους. Άντε, φέτος να είναι ο Μορέιρα για την Ομόνοια.

Autoremarketing

Bet on Alfa