ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ διαβασμένος στρατηγός και οι πιστοί στρατιώτες!

Ο διαβασμένος στρατηγός και οι πιστοί στρατιώτες!

Ο στρατηγός Κώστας Καϊάφας παρουσιάστηκε σε άλλο ένα παιχνίδι διαβασμένος. Ήξερε πως θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό και το πλάνο του πέτυχε στον απόλυτο σχεδόν βαθμό. Από την αρχή η Ομόνοια έδειξε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το γρήγορο γκολ γέμισε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές.

Bet on Alfa

Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του δούλεψαν σκληρά τις προηγούμενες μέρες, έκαναν φύλλο και φτερό την αντίπαλό τους. Εντόπισαν τα θετικά και αρνητικά της σημεία και με τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ομάδα ήξερε που θα χτυπήσει, αλλά και με ποιο τρόπο θα σταματήσει το ρυθμό της αντιπάλου της.

Ο προπονητής μας σαν στρατηγός, κατεύθυνε σωστά τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι σαν πιστοί στρατιώτες εφάρμοσαν όσα δούλεψαν στις προπονήσεις και πέτυχαν το στόχο που ήταν το θετικό αποτέλεσμα. Έδωσαν πάρα πολλά, ενώ με την προσπάθεια στη Μόσχα φάνηκε πόσο καλοδουλεμένη είναι  η ομάδα, αλλά και πως διαθέτει εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Είναι σημαντικό ότι η Ομόνοια πέτυχε δυο γκολ εκτός έδρας και στο ΓΣΠ με ισοπαλία, είτε 0-0 είτε 1-1 εξσφαλίζει την πρόκριση. Πλέον, στρατηγός και στρατιώτες, με την επιστροφή στην Κύπρο θα πέσουν με τα μούτρα και πάλι στη δουλειά, γιατί η Ομόνοια είναι μακριά από το όνειρο μόλις 90 λεπτά.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο