ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠες "da" στα όνειρά μας!

Πες “da” στα όνειρά μας!

Η πρώτη μάχη με τη Ντιναμό Μόσχας πλησιάζει. Η δίψα των παικτών, αλλά και του κόσμου μεγάλη. Ο πράσινος λαός αναμένει ότι τούτη τη φορά το όνειρό του να δει την ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει πραγματικότητα. Η ομάδα με τις εμφανίσεις της στα προηγούμενα παιχνίδια, έστω κι αν οι αντίπαλοι δεν ήταν της δυναμικότητας της Ντιναμό, έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα.

Bet on Alfa

Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποια είναι η Ντιναμό των δεκάδων εκατομμυρίων. Ε, και τι έγινε. Θα το παλέψουμε, όπως είπε και ο Καϊάφας, που είναι ο πρώτος που πιστεύει σ’ αυτή την ομάδα. Οι δυνατότητες υπάρχουν και όλα είναι πιθανά. Η προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί είναι μεγάλη και αυτό αναμένουμε ότι θα γίνει.

Η Ομόνοια καλείται το απόγευμα να πει “da” (ναι) στα όνειρά μας! Το αξίζει ο κόσμος της, η ιστορία της. Ας γίνει, λοιπόν, το π΄ρωτο βήμα σήμερα στη Μόσχα και στον επαναληπτικό, έχοντας στο χέρι καλό αποτέλεσμα, τους Ρώσους θα τους “πνίξει” ο πράσινος λαός, το καμίνι του ΓΣΠ από 20.000 Ομονοιάτες. Ναι, με πίστη, μπορούμε!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa