ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗΚαϊάφας: «Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είναι 50-50»

Καϊάφας: «Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είναι 50-50»

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης σύμφωνα με τον Κώστα Καϊάφα, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM, λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας από την Μόσχα.

Bet on Alfa

«Δεν τελείωσε τίποτα. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Θέλαμε να δείξουμε στους παίκτες ότι μπορούν να καταφέρουν κάτι μέσα στη Μόσχα, κάτι που έγινε και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Αν δεν το πιστέψει ο ποδοσφαιριστής δεν θα καταφέρει τίποτα» ανέφερε αρχικά.

Αν περίμενε ότι η ομάδα του θα έβγαζε τέτοια εικόνα…

«Είχαμε δει τον αντίπαλο που είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είχε κάποια προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια και θέλαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Το μεταφέραμε στους ποδοσφαιριστές και στο τέλος της ημέρας εκμεταλλευτήκαμε τα προβλήματα που είχαν».

Για το τι άρεσε από τους ποδοσφαιριστές του…

«Ήταν ήρεμοι και μου άρεσε που δεν φοβήθηκαν καθόλου το παιχνίδι. Αυτό είναι σημαντικό για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Κρατήσαμε την μπάλα και αυτό είναι κάτι που είχαμε στα παιχνίδια μας».

Για τον επαναληπτικό…

«Είναι η πρώτη φορά που θα κριθεί η πρόκριση στο σπίτι μας. Να είναι συγκρατημένος ο κόσμος, αφού δεν τελείωσε τίποτα. Είναι μεγάλος ο βαθμός ο δυσκολίας για να περάσουμε στους ομίλους και για αυτό πρέπει να έχουν υπομονή. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα χρειαστούν δυνάμεις από όλους μας για να καταφέρουμε να περάσουμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης…  

«Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είναι 50-50»

Autoremarketing

Bet on Alfa