ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΤα 50χρονά της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα γιορταστούν στην Α'...

Τα 50χρονά της καλαθοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα γιορταστούν στην Α’ κατηγορία!!!

Οι ενέργειες των ανθρώπων που βρίσκονται για χρόνια στο τμήμα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να αγωνιστεί η ομάδα στην Α’ κατηγορία την φετινή χρονιά καρποφόρησαν.

Bet on Alfa

Πιο αναλυτικά να αναφέρουμε ότι έχει συσταθεί μια Διοικούσα Επιτροπή η οποία βρίσκεται  σε συνεχή επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λάκη Πολυκάρπου. Η Διοικούσα Επιτροπή  έχει καταρτίσει πλήρες πλάνο το οποίο θα παρουσιαστεί στο Δ.Σ για την τελική έγκριση.

Το πλάνο πέραν της οικονομικής  πτυχής περιλαμβάνει και κατευθυντήρια γραμμή  για επανασύσταση και επαναλειτουργία των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι ώστε να μπορέσουν να βγαίνουν καλαθοσφαιριστές ξανά μέσα από τα  σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όπως μας ενημέρωσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής  το πλάνο προνοεί ότι το οικονομικό κόστος για να αγωνίζεται η ομάδα στην Α’ κατηγορία θα το επωμιστούν από κοινού η Διοικούσα Επιτροπή (η οποία θα ηγείται του τμήματος) μαζί με το Σωματείο.

Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Α’ κατηγορία μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού φέτος συμπληρώνονται  50 χρόνια από την σύσταση του τμήματος καλαθόσφαιρας από το Σωματείο μας (Νοέμβριος 1965).

Autoremarketing

Bet on Alfa