ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπαράδεκτη συμπεριφορά εις βάρος ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ εθνοφρουρών σε στρατόπεδα.

Απαράδεκτη συμπεριφορά εις βάρος ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ εθνοφρουρών σε στρατόπεδα.

Από νωρίς το απόγευμα έχουν φτάσει στο OMONOIA24.COM καταγγελίες από διάφορους φίλους του σωματείου μας που υπηρετούν στην Εθνική Φρουρά σχετικά με φαινόμενα και συμπεριφορές δυσμενούς διάκρισης εις βάρος τους για το μόνο λόγο ότι είναι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ταυτόχρονη σκανδαλώδη ευνοική μεταχείριση εθνοφρουρών που υποστηρίζουν τον Αποέλ.

Bet on Alfa

Λόγω του ότι το ζήτημα είναι ευαίσθητο, με την έννοια ότι εάν αποκαλύψουμε ονόματα και στρατόπεδα, πιθανόν να υπάρχουν εκδικητικές ενέργειες από τους υπεύθυνους αξιωματικούς, δημοσιεύουμε μόνο όσες πληροφορίες είναι απαραίτητες.

Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι σε στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς στην επαρχία Λευκωσίας οι επικεφαλής αξιωματικοί έχουν αναβάλει την νυκτερινή άσκηση ούτως ώστε να διευκολυνθούν όσοι εθνοφρουροί υπηρετούν και επιθυμούν να παραστούν στον αγώνα του Αποέλ στο ΓΣΠ. Ως εδώ καλά.

Την ίδια ώρα όμως όταν ζήτησαν παρόμοια διευκόλυνση, για την Πέμπτη, παιδιά που είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ η απάντηση ήταν ότι όχι μόνο δεν υπάρχει αναβολή οποιασδήποτε άσκησης ή άλλης προγραμματισμένης δραστηριότητας, αλλά ούτε δυνατότητα θα δοθεί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα στην μονάδα στο ΚΨΜ!

Τέτοια περισταστικά παρατηρήθηκαν σε περισσότερα από ένα στρατόπεδα στην Λευκωσία.

Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, διχάζει το στράτευμα και μας θυμίζει άλλες εποχές όπου όταν κάποιος ήταν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ τον έστελναν να υπηρετήσει τη θητεία του στο Μπογάζι!

Καλούμε τον αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και τον Υπουργό Άμυνας να διερευνήσουν άμεσα το ζήτημα και να λάβουν μέτρα.

Η διερεύνηση είναι απλή:

Σε ποια στρατόπεδα έχει αναβληθεί η νυχτερινή άσκηση τη προσεχή εβδομάδα και για ποιο λόγο;

Σε ποια στρατόπεδα έχει προγραμματισμένη άσκηση την ερχόμενη Πέμπτη; Συμπίπτουν με αυτά που έχει αναβληθεί η νυκτερινή;

Έχει ζητηθεί από εθνοφρουρούς να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα στο ΚΨΠ είτε την Τρίτη είτε την Πέμπτη και ποια ήταν η απάντηση της διοίκησης των στρατοπέδων;

Αναμένουμε απαντήσεις.

Autoremarketing