ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕίναι πολλά τα λεφτά!!!

Είναι πολλά τα λεφτά!!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει την ερχόμενη Πέμπτη το πιο κρίσιμο παιχνίδι στην σύγχρονη ιστορία της. Πέραν του γοήτρου και της θέλησης για συμμετοχή για πρώτη φορά στην ιστορία μας σε Ευρωπαϊκό όμιλο, τύχον πρόκριση θα αποφέρει στα ταμεία του Σωματείου μας εκατομμύρια Ευρώ και θα απαλύνει σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό πρόβλημα που μας ταλανίζει εδώ και καιρό.
Αναλυτικά αναφέρουμε ότι η μέχρι τώρα συμμετοχής μας στο Europa League έχει αποφέρει στα ταμεία του Σωματείου μας ως πριμ από την UEFA ένα ποσό της τάξεως των 420.000 χιλιάδων ευρώ.
Σε ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League στο ταμείο του Σωματείου μας θα εισρεύσουν ακόμα 1,3 εκ. ευρώ, ενώ η ομάδα μας θα έχει ακόμα ένα κίνητρο στους ομίλους αφού η UEFA δίνει ως πριμ 200.000 ευρώ για κάθε νίκη και 100.000 ευρώ για κάθε ισοπαλία
Επίσης στις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον όμιλο τους η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δίνει πριμεπιπλέον 400,000 ευρώ, ενώ στις ομάδες που θα προκριθούν στην φάση των “32” ως δεύτερες δίνει πριμ 200.000 ευρώ.
Επιπλέον, οι 48 ομάδες των ομίλων του Europa League, θα μοιραστούν ένα ποσό 83.5 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στο market pool.
Τέλος αν η ομάδα μας καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Europa League θα έχει ένα τεράστιο ποσό ώς έσοδο από τις πωλήσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της αλλά και από τα εισιτήρια στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Autoremarketing