ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή...

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή σε δοκιμαστικά για γεννηθέντες 2001 και 2002

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή σε δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν στο «Ηλίας Πούλλος» και τα οποία αφορούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2001 και το 2002.
Τα δοκιμαστικά θα τεθούν υπό την εποπτεία του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας, Νέναντ Στάροβλαχ, του Υπεύθυνου Ανάπτυξης, Ανδρέα Κτωρή, του προπονητή της ομάδας επίλεκτων 2001, Άντρου Αυλωνίτη και του προπονητή της ομάδας επίλεκτων 2002, Βαγγέλη Ευαγγέλου.
Όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά, είναι απαραίτητο να δηλώσουν εκ των προτέρων τη συμμετοχή τους, επικοινωνώντας στα γραφεία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας, στα τηλέφωνα 97620210 ή 77771948.
Οι ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να περάσουν από τα δοκιμαστικά, είναι απαραίτητο να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση ή δελτίο υγείας, προκειμένου να τους δοθεί άδεια συμμετοχής.
Σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής ανήκει σε άλλο σωματείο και επιθυμεί να συμμετάσχει στα δοκιμαστικά, είναι απαραίτητο να προσκομίσει γραπτή άδεια συμμετοχής υπογραμμένη από το σωματείο στο οποίο ανήκει.
Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 26 Αυγούστου, από τις 16:00 μέχρι τις 17:30 στο «Ηλίας Πούλλος».

 

Autoremarketing

Bet on Alfa