ΑρχικήDaily NewsΘΥΡΑ 9:" ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ...

ΘΥΡΑ 9:” ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ”

Η οργανωμένη μας κερκίδα απαντά σε διάφορες ανακριβή δημοσιεύματα που είδαν τα τελευταία 24ώρα το φώς της δημοσιότητας σχετικά με την σύλληψη ναερού φίλου της ομάδας μας στην Αγγλία.

Bet on Alfa

Δείτε την ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα της οργανωμένης μας κερκίδας στο Facebook

“Αρκετές ανακρίβειες έχουν γραφτεί για τον αδελφό μας που συνελήφθηκε σε αεροδρόμιο της Αγγλίας. ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραδέχτηκε ότι οι φωτοβολίδες προορίζονταν για ποδοσφαιρικό αγώνα ενώ κατάθεσε και στοιχεία που αποδείκνυαν ότι τις συγκεκριμένες φωτοβολίδες θα τις χρησιμοποιούσε για ταχύπλοο σκάφος το οποίο έχει άδεια να οδηγεί. Λόγο της συγκεκριμένης άδειας είχε και την δυνατότητα αγοράς φωτοβολίδων από την Κύπρο.

Αξιοσημείωτο είναι όμως ότι το 80% της ανάκρισης είχε να κάνει με την συμμέτοχή του στην ΘΥΡΑ 9 και όχι με το αδίκημα του. Για πολλές ώρες πίεζαν τον αδελφό μας να δώσει πληροφορίες για τα ηγετικά στελέχη της ΘΥΡΑ 9 αφού όπως τον ενημέρωναν θεωρούν την ΘΥΡΑ 9 ως οργάνωση που στρέφεται ενάντια στο κράτος και επικίνδυνη για την υπάρχουσα κατάσταση ενώ ήταν ενημερωμένοι και για την αντιφασιστική μας δράσης. Βέβαια μέρος της ευθύνης για την διαμόρφωση της συγκεκριμένης άποψης για την ΘΥΡΑ 9 και για την δράση μας έχουν και τα τσιράκια του Ιωνά που έτρεξαν να μας παρουσιάσουν ως την πιο επικίνδυνη οργάνωση για το Κυπριακό κράτος.

Αυτή είναι η κοινωνία που οραματίζεται ο υπουργός δικαιοσύνης και οι διάφοροι υποστηρικτές του νέου τρομονόμου που ακολουθεί τα πρότυπα της Αγγλίας. Μια κοινωνία που τα οπαδικά σύνολα θα θεωρούνται επικίνδυνα για την κοινωνία και τα στελέχη μας ύποπτα για τρομοκρατία .

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ… ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ”

Autoremarketing

Bet on Alfa