ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠλεονέκτημα μεν ... αλλά προσγειωμένα δε!!!

Πλεονέκτημα μεν … αλλά προσγειωμένα δε!!!

Πολύς είναι ο ενθουσιασμός τις τελευταίες μέρες στις τάξεις του Ομονοιάτικου κόσμου, ενθουσιασμός που προκλήθηκε από την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μας στην Μόσχα και το τελικό σκορ που μας δίνει ελπίδες πρόκρισης στους Ομίλους του Εuropa Leauge.

Bet on Alfa

Μπροστά μας όμως έχουμε μια Δυναμό με τεράστιο μπάτζετ, που έχει στην διάθεσή της εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση η πρόκριση δεν είναι δεδομένη. Εξού και οι δηλώσεις του προπονητή μας που ανέφερε πως “έχει τελειώσει μόνο το πρώτο ημίχρονο και οι πιθανότητες είναι με το μέρος των Ρώσων”.

Σε καμία περίπτωση η ομάδα δεν πρέπει να δεχτεί πίεση, αντιθέτως η ομάδα θα χρειαστεί την στήριξη και την υπομονή όλων μας. Δεν θέλουμε να ρίξουμε το ηθικό του κόσμου μας αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι.

Το έργο μας την Πέμπτη το βράδυ μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όμως είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Ο δρόμος για την είσοδος της αγαπημένης μας ομάδας στους Ομίλους είναι μακρύς και δύσκολος, όμως θα το παλέψουμε και θα υπερπηδήσουμε τα εμπόδια γιατί μας αξίζει.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΛΑΟΣ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Autoremarketing