ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε την ίδια συνταγή του Καϊάφα!!!

Με την ίδια συνταγή του Καϊάφα!!!

Αυτός είναι ο στόχος του προπονητή μας μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη όταν ο Ρουμάνος διαιτητής σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού.
Ο Κωστάκης Καϊάφας φρόντισε να στείλει μήνυμα και προς τους ποδοσφαιριστές του αλλά και προς τον κόσμο λίγα λεπτά μετά την λήξη του πρώτου αγώνα στην Ρωσία: «Σίγουρα παραμένει φαβορί η Δυναμό, όμως θα παλέψουμε εμείς για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο».
Γνωρίζει από  πτώτο χέρι ότι η Δυναμό Μόσχας είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά σε όποιαδηποτε έδρα και για τον λόγο αυτό ο ίδιος προτιμά να παραμερίσει τον ενθουσιασμό και να δουλέψει περισσότερο την τακτική και το πάθος.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν άλλο ένα ενενηντάλεπτο για να ολοκληρώσουν αυτό που άρχισαν στη Μόσχα. Την Πέμπτη το βράδυ πρέπει να παρατάξουν ως κυριότερο τους όπλο το ότι μπορούν να κατανοήσουν την πραγματικότητα. Ότι δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Ρωσία και να αυξήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση όμως φαβορί παραμένει ακόμα η ομάδα των 130εκ. ευρώ προϋπολογισμού. η Δυναμό Μόσχας!!!

Bet on Alfa
Autoremarketing