ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧριστοδούλου: "Χρειάζεται να αποβληθεί το οποιοδήποτε άγχος"

Χριστοδούλου: “Χρειάζεται να αποβληθεί το οποιοδήποτε άγχος”

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας Χριστόδουλος Χριστοδούλου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM και έστειλε το μήνυμα ότι η θέληση για πρόκριση στους ομίλους δεν πρέπει να μετουσιωθεί σε άγχος.
«Η ομάδα θα κυνηγήσει τις πιθανότητες της. Πήγαμε στην Ρωσία με αυτή την λογική, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, δεν παύει όμως να είμαστε το αουτσάιντερ. Οι δικοί μας ποδοσφαιριστές θα καταθέσουν ψυχή στο γήπεδο σαν αντιπαραβολή του μεγάλου μεγέθους της Διναμό» είπε αρχικά ο κ. Χριστοδούλου.
«Οι Ρώσοι θα έρθουν πιο μελετημένοι, αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις στην Ρωσία. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση και σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές μας και αν εφαρμόσουν αυτά που δουλεύει ο προπονητής τότε είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

Bet on Alfa

Για το αν υπάρχει άγχος…

«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, είμαστε 90 λεπτά μακριά από την πρόκριση σε ομίλους και αυτό που χρειάζεται είναι να αποβληθεί το οποιοδήποτε άγχος. Η θέληση να μπούμε ομίλους δεν πρέπει να μετουσιωθεί σε άγχος».

 

Για τον κόσμο…

«Έχουν υπομείνει πιο λίγα από 2 χιλιάδες εισιτήρια στη νότια εξέδρα. Θα είναι κατάμεστο το γήπεδο. Θα γίνει διαχωρισμός στη νότια. Δεν ξέρουμε πόσοι Ρώσοι θα έρθουν, ακόμα δεν ξεκαθάρισε ο αριθμός».

 

Για τις απουσίες

«Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι πέραν του Σκαραμοντσίνο. Είναι σημαντικές οι προπονήσεις που απομένουν».

Autoremarketing

Bet on Alfa