ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈστω και στην υστάτη...

Έστω και στην υστάτη…

Κακά τα ψέματα το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης είναι ίσως το πιο ιστορικό παιχνίδι που δίνει η ομάδα μας την τελευταία εικοσαετία. Ένα παιχνίδι που και ο τελευταίος φίλος και οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά.

Bet on Alfa

Δυστυχώς όμως υπάρχουν και οι συνΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που λόγω της οικονομικής τους κατάστασης δεν μπορούν να παρευρεθούν στο γήπεδο. Δεν λέμε ότι είναι τσουχτερή η τιμή του εισιτηρίου, ειδικά για ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτό που λέμε είναι ότι δυστυχώς η Κυπριακή κοινωνία έχει οδηγηθεί στον πάτο και …. ναι υπάρχουν συνανθρώποι μας που τα είκοσι ευρώ που σε άλλες εποχές θα έδιναν μετα χαράς για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, σήμερα δεν μπορούν να τα δώσουν.

Σήμερα βγήκε στην επιφάνεια η περίπτωση ένος οπαδού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρήκε την δύναμη να βγει δημόσια, σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Κανάλι 6, και να πει πως θέλει πολύ να πάει σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν μπορεί. Είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια. Παρακάλεσε αν έχει κάποιος έξτρα εισιτήριο να του το δώσει.

Έγινε χαμός στην εκπομπή και πολλοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προσφέρθηκαν να του δώσουν έξτρα εισιτήριο το οποίο είχαν για να μπορέσει ο φίλος της ομάδας μας να δει το παιχνίδι.

Δεν είναι όμως αυτή η ουσία. Σαν τον φίλο της ομάδας μας, που  βρήκε τη δύναμη να μιλήσει και την ερχόμενη Πέμπτη θα είναι τελικά στο Γ.Σ.Π, υπάρχουν κι άλλοι. 

Ξέρουμε ότι οι ανθρώποι του Σωματείου μας αυτή την περίοδο τρέχουν πολλά πράγματα παράλληλα και μπορεί άθελα τους, να τους έχει διαφύγει να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια.

Έστω όμως και την υστάτη το Σωματείο μας θα ήταν καλό (αν έχουν μείνει ακόμα κάποια εισιτήρια) να τα προσφέρει σε ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά στην ομάδα μας και τώρα, σε ένα ιστορικό παιχνίδι, για αντικειμενικούς λόγους δεν μπορούν να είναι.

Οι μέρες που απομένουν για το παιχνίδι δεν είναι πολλές, όμως υπάρχουν οι μηχανισμοί τους οποίους η ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί να αξιοποιήσει και να προχωρήσει σε αυτή την ανθρώπινη ενέργεια!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa