ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘΥΡΑ 9: "ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ"

ΘΥΡΑ 9: “ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ”

Με χθεσινή τους συνεδρία η Θύρα 9 αποφάσισε όπως απορρίψει την αποχή από τα γήπεδα για το επόμενο τετράμηνο.

Bet on Alfa

Επισυνάπτεται ολόκληρη η ανακοίνωση της Θύρας 9

Αδέλφια της Θύρας 9, Περήφανε πράσινε λαέ,

Η δράση και η ιστορία μας, η μοίρα που μας ορίζει το μεγάλο σωματείο το οποίο είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε, είναι έννοιες ταυτόσημες με αγώνες και μάχες μέχρι το τέλος. Δεν έχουμε μάθει να παραδίδουμε τα όπλα, δεν έχουμε μάθει να συμβιβαζόμαστε με όσα προστάζουν οι καιροί.

Βασισμένη σε αυτό το πνεύμα, ήταν και η μαζική και συλλογική απόφαση των διακοσίων ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ που έδωσαν το παρών τους στην ανοιχτή συγκέντρωση της οργανωμένης μας κερκίδας, με θέμα τη στάση που θα τηρήσει η ΘΥΡΑ 9 για το επόμενο τετράμηνο(ξεκαθαρίζεται ότι η θέση μας από την πρώτη μέρα του επόμενου χρόνου- ημέρα εφαρμογής της φασιστόκαρτας- θα είναι μονόδρομος και δεν θα είναι άλλος από αυτόν της ΑΠΟΧΗΣ).

Η λαϊκή εντολή δόθηκε, η απόφαση έχει παρθεί και είναι η παρουσία στο γήπεδο. Θα γίνουμε το αγκάθι στα σχέδια τους, η φωνή αντίδρασης που θα ξεκινά από το γήπεδο και θα τους συνοδεύει στους εφιάλτες τους. Τέσσερις μήνες αγώνα, τέσσερις μήνες γεμάτους θυσίες κόντρα σε ένα τρομονόμο που τρίζει τα δόντια του από νωρίς δείχνοντας τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες του καραγκιόζη υπουργού. Ο κόσμος έδωσε ξεκάθαρη την εντολή στα σώματα της οργανωμένης μας κερκίδας πως αυτός ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει από το φυσικό μας χώρο, το γήπεδο και από εκεί να εξαπλωθεί παντού, με πολύπλευρη και συνεπή δράση σε όλους τους χώρους που μπορεί να φτάσει η εμβέλεια της ΘΥΡΑΣ 9.

Απορρίφθηκε η επιλογή της αποχής μας από τα γήπεδα για το επόμενο τετράμηνο για τους εξής λόγους:

* Η ομάδα μας με επίσημες ανακοινώσεις εναντιώθηκε στην κάρτα οπαδού. Δεν έχουμε λοιπόν κανένα λόγο να τιμωρήσουμε οικονομικά την ίδια μας την ομάδα, ενώ αυτή εκδήλωσε έντονα τη διαφωνία της.

*Αποδεδειγμένα το τελευταίο διάστημα, το σύστημα και τα πιόνια του, μας έδειξαν με τον πιο εμφανή τρόπο ότι όταν θέλουν να “καταπιούν” τη δράση οποιουδήποτε δεν γουστάρουν, μπορούν άνετα να το κάνουν. Μεγαλειώδεις πορείες, κοινές συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή… Όλα στον αέρα, προβολή μηδέν. Λες και δεν κινήθηκε φύλλο… Πως μπορούμε λοιπόν να απορρίψουμε το μοναδικό χώρο που αναγκαστικά θα προβληθεί η αντίδρασή μας; Και εννοούμε ασφαλώς το χώρο του γηπέδου. Τον οποίο θα μετατρέπουμε σε συλλαλητήριο κατά της γαμόκαρτας, μέχρι τελευταίον ασπασμό…

*Θεωρούμε ότι σε αυτό τον αγώνα πρέπει να κερδίσουμε τις μάζες και όχι να τις διώξουμε. Εκτιμούμε ότι με ενδεχόμενη απόφαση αποχής, το μόνο που θα πετυχαίναμε θα ήταν να απομονωθούμε από τον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας μας. Σε αντίθεση με το στόχο μας, που είναι να πείσουμε και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ να πει ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ.

Σαν συνεπείς υπηρέτες της βασίλισσας θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του Πράσινου Λαού, θα δώσουμε τον αγώνα μας στο πλευρό της καψούρας μας, με στόχο να πείσουμε και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ πως από τον Γεννάρη τα γήπεδα πρέπει να είναι άδεια, γιατί ο κόσμος μας γνωρίζει τι θα πει φακέλωμα, γιατί ο κόσμος μας γνωρίζει τι θα πει αδικία, το ζει για μια ολόκληρη ζωή.

Ενημερώνουμε τέλος τον κόσμο, πως ο αγώνας με τους άλλους συνδέσμους παραμένει κοινός, απλά από διαφορετικό πόστο ο καθένας. Σε καμία περίπτωση και ουδέποτε συμφωνήθηκε η αποχή από όλους τους συνδέσμους στις κοινές μας συναντήσεις, αντίθετα διαμορφώθηκε ένα κοινό μέτωπο με σεβασμό στις εσωτερικές θέσεις και αποφάσεις του κάθε συνδέσμου. Γιατί αυτό που φοβάστε θα το πάθετε, γιατί οι οπαδοί γνωρίζουν πλέον τον εχθρό και βρίσκονται όλοι απέναντι του.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Autoremarketing