ΑρχικήDaily NewsΠετυχημένη η Ευρωπαϊκή πορεία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

Πετυχημένη η Ευρωπαϊκή πορεία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή, οι στόχοι αναπροσαρμόζονται από την μια μέρα στην άλλη, αναλόγως με τις εξελίξεις. Το πολύ καλό αποτέλεσμα στην Μόσχα έχει δώσει φτερά στους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, οι πλείστοι από τους οποίους αναμένουν μεθαύριο ότι ένα όνειρο πολλών ετών θα γίνει πραγματικότητα. ΜΑΚΑΡΙ. Το ευχόμαστε ολόψυχα!

Bet on Alfa

Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να ξεχνούμε από που ξεκινήσαμε στην φετινή σεζόν και που πηγαίνουμε. Έχουμε μια καινούργια ομάδα, με νέους ποδοσφαιριστές και νέα αγωνιστική φιλοσοφία. Το σημαντικό είναι να έχουμε διάρκεια και να χτίσουμε σε στέρεες βάσεις.

Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι σίγουρα ιστορικός. Το αποτέλεσμα του όμως (όποιο και αν είναι αυτό) δεν θα καθορίσει την μελλοντική πορεία της ομάδας. Είδαμε πολλές ομάδες να αξιοποιούν θετικά την ευρωπαϊκή τους εμπειρία μετά από μια ατυχία και άλλες να παρακμάζουν μετά από μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία.

Η φετινή Ευρωπαϊκή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πετυχημένη 100%, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Η συμβολή του κόσμου ήταν για ακόμα μια φορά καθοριστική. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, μαζί με το μεγάλο διακύβευμα της μεθαυριανής αναμέτρησης. Την διαχείριση του αποτελέσματος. Η συμπεριφορά μας, θα καθορίσει για ακόμα μια φορά την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι ακραίες συμπεριφορές (είτε ο άκρατος ενθουσιασμός, είτε η πλήρης απογοήτευση), θα είναι καταστροφικές για το σωματείο.

ΥΣ: Άσχετο με το κείμενο, πάντα σχετικό με την ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ πραγματικότητα. Η ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το μοναδικό όπλο αυτού του σωματείου για να λειτουργεί ομαλά, το λέει και το όνομα του άλλωστε. Οι εχθροί μας είναι πολλοί και ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. Αυτό ας το κατανοήσουν οι πάντες, από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ μέχρι και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa