ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘΥΡΑ 9: "Ζητούμε την πιο λεβέντικη παρουσία από όλους...

ΘΥΡΑ 9: “Ζητούμε την πιο λεβέντικη παρουσία από όλους μας!!!”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 για το αυριανό ιστορικό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑ εναντίον της Δυναμό:

Bet on Alfa

“Αδέλφια της ΘΥΡΑΣ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Μπροστά μας υψώνεται η μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο αυριανός επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας κόντρα στη δυναμό Μόσχας, έχει δημιουργήσει πανικό στις τάξεις του περήφανου μας κόσμου, που είναι πανέτοιμος να ξεχειλίσει ξανά το ΓΣΠ, είναι πανέτοιμος να σπρώξει με τις ιαχές του την ομάδα στην πρόκριση.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, θα πρέπει να θεωρούν δεδομένη την ένθερμη στήριξη του ηφαιστείου που ονομάζεται ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ. Ήδη, οι ποδοσφαιριστές του αιώνιου αρχηγού, Κώστα Καϊάφα, έχουν καταφέρει αρκετά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα και το πιο μεγάλο που πέτυχαν , είναι ότι σκόρπισαν ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο στους απανταχού τιμημένους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Το μόνο που ζητούμε από τους ποδοσφαιριστές μας είναι να να ξαναματώσουν την ένδοξη φανέλα του σωματείου μας. Θέλουμε να σας δούμε να κοιτάτε και πάλι στα ίσα τον αντίπαλο, να ανακόπτετε σαν λυσσασμένα σκυλιά κάθε επίθεση του αντιπάλου, να κυνηγάτε μανιωδώς το τέρμα σε κάθε μας επίθεση. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στο τέλος, να ξέρετε ότι αν πετύχετε τα πιο πάνω, θα αποχωρήσετε από το γήπεδο ως ένδοξοι νικητές. Χωρίς άγχος, χωρίς φόβο, με 101% αυτοσυγκέντρωση για 90 λεπτά, κοιτάξτε τους στα μάτια και αυτό που θα ζήσετε στο τέλος, θα το περιγράφετε σε λίγα χρόνια στα  παιδιά και τα εγγόνια σας…

ΘΥΡΑ 9 στο αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι μόνο το βόρειο πέταλο αλλά ολόκληρο το ΓΣΠ. Δεν νοείται ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που θα καταφέρει να βρεθεί στο γήπεδο και να μην τραγουδά, να μην βροντοφωνάζει, να μην προκαλεί «τρόμο» στους αντιπάλους. Όσοι θα βρίσκονται στα τσιμέντα όποιασδήποτε κερκίδας, οφείλουν να δώσουν ενενηντάλεπτη κατάθεση ψυχής και φωνής . Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και η υπομονή που θα χρειαστεί να επιδείξουμε είναι ίση με την υπερπροσπάθεια που καλείται η ομάδα να κάνει.

Το μοναδικό μεγαθήριο που θα υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο είναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τέσσερις κερκίδες τρελαμένους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, να κάνουν το ΓΣΠ να σείεται… Δώστε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, κάντε τη ζωή δύσκολη σε κάθε αντίπαλο. Κλείνοντας, καλούμε όλο τον Πράσινο Λαό και ειδικότερα όλους τους ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ όπως δώσουν μαζικό παρών στο 24ΩΡΟ pregame παρτυ της 9, στο κεντρικό μας φαν κλαπ! Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι και τις πεντέμισι το απόγευμα της Πέμπτης που θα ξεκινήσει η αυτοκινητοπομπή προς γήπεδο, το φαν κλαπ θα παραμείνει αδιάκοπα ανοικτό και θα κινείται σε ρυθμούς πρόκρισης!

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ. ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Περήφανη ΘΥΡΑ 9 “

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa