ΑρχικήDaily NewsΤο Υπουργείο Άμυνας απαντά στις καταγγελίες

Το Υπουργείο Άμυνας απαντά στις καταγγελίες

Μετά από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας το προηγούμενο Σάββατο για δυσμενή μεταχείριση κληρωτών φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από συγκεκριμένους αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς και την απρόοπτη μετακίνηση νυκτερινών ασκήσεων από Τρίτη (που αγωνιζόταν το ΑΠΟΕΛ) σε Πέμπτη (όπου αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ) η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το Υπουργείο Άμυνας ζητώντας απαντήσεις.

Bet on Alfa

Να σημειώσουμε ότι από το Σάββατο μέχρι σήμερα έχουμε λάβει δεκάδες καταγγελίες από Εθνοφρουρούς φίλους της ομάδας μας  για δυσμενή μεταχείριση σε σχέση με Εθνοφρουρούς οπαδούς άλλων ομάδων.

Το Υπουργείο Άμυνας απαντώντας στις πιο πάνω καταγγελίες, που έφτασαν κοντά μας και τις μεταφέραμε, μας έχει αποστείλει την πιο κάτω απαντητική επιστολή:

“Δελτίο Τύπου αναφορικά με δημοσιεύματα  

Ο προγραμματισμός των ασκήσεων της Εθνικής Φρουράς καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο με βάση τις Γενικές Οδηγίες Εκπαιδεύσεως του ΓΕΕΦ και τις ανάγκες των μονάδων.

Διευκρινίζεται ότι η νυκτερινή εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας από Δευτέρα έως και Πέμπτη ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των πεδίων βολής και ασκήσεων.

Σημειώνεται ότι τη συγκεκριμένη εβδομάδα η συντριπτική πλειοψηφία των μονάδων διεξήγαγε νυκτερινή εκπαίδευση την Τρίτη.

Τονίζουμε για άλλη μια φορά πως η Εθνική Φρουρά πρέπει να αφεθεί μακριά από την όποια πολιτική, ιδεολογική ή άλλη αντιπαράθεση

Γραφείο Τύπου

26  Αυγούστου 2014.”

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο