ΑρχικήDaily NewsΟι εχθροί μας

Οι εχθροί μας

Το συμπέρασμα είναι προφανές. Και το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές. Σε μια παγκοσμιοποιημένη Ευρώπη το πιο εύκολο πράγμα είναι η επικοινωνία. Προφανώς αυτά που πρεσβεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και τα οργανωμένα σύνολα που την στηρίζουν (μιλώ για τα οπαδικά) κάποιους ενοχλούν όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη. Τα διαχρονικά πιστεύω της ομάδας μας, τα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ ιδεώδη,  η αντιφασιστική δράση των οργανωμένων δεν ενοχλούν κάποιους κύκλους στην Κύπρο μόνο. Έχουν πλέον συμμάχους στα υψηλά δώματα της ΟΥΕΦΑ.  Η διαιτησία του Ρουμάνου δεν ήταν αποτέλεσμα ανθρώπινου παράγοντα. Η  φάση στο 93′ είναι χαρακτηριστική. Πήρε το παιχνίδι όπως έπρεπε, έλεγξε την διακύμανση του σκορ και κτύπησε την στιγμή που δεν υπήρχε περιθώριο αντίδρασης.

Bet on Alfa

Οι εχθροί μας είναι παντού. Και είναι παντοδύναμοι. Το διακύβευμα της χτεσινής αναμέτρησης δεν ήταν απλώς η είσοδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους ομίλους. Ήταν η τεράστια οικονομική ανάσα στο σωματείο, κάτι που φυσικά κάποιοι απεύχονται. Πόσο μάλλον το να γίνει με ‘Ευρωπαϊκά κονδύλια’.

Η στάση του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον της ομάδας. Η στήριξη της ομάδας, πλέον είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Και αυτό είναι σημαντικό ιδιαίτερα στα δύσκολα. Καλούμε λοιπόν όλους να βάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω απ’ όλα. Δεν υπάρχει λόγος και χρόνος για εσωστρέφεια, ‘μουρμούρα’ και αμφισβήτηση. Καλούμε την Διοίκηση και τον πρόεδρο Δώρο Σεραφείμ να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην κατεύθυνση της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥ οικοδομήματος. Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ για το σωματείο διαχρονικά. Και όλα τα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ οργανωμένα σύνολα, ιστοσελίδες και φόρουμ να στηρίξουν την προσπάθεια.

Το πρωτάθλημα ξεκινά σε λίγες μέρες. Και ξέρουμε πολύ καλά τι μας περιμένει αν κάποιοι θεωρήσουν ότι είμαστε αδύναμοι να αντιδράσουμε ή ότι έχουμε καταθέσει τα όπλα. Φάνηκε ξεκάθαρα στις αναμετρήσεις με την Δυναμό ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κάθε αντίπαλο. Μπορούμε να πετύχουμε θαύματα.

Το μόνο που δεν μπορεί κανένας να μας στερήσει είναι την ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και το δικαίωμα στο όνειρο.

ASTERIX

 

Autoremarketing