ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈλα, να (ξανα)ζεσταινόμαστε...

Έλα, να (ξανα)ζεσταινόμαστε…

Ναι, ο άδικος αποκλεισμός στην Ευρώπη στεναχώρησε όλους. Ιδιαίτερα για τον τρόπο με τον οποίο προήλθε, για έναν αλήτη διαιτητή. Όμως, ας μην ξεχνάμε, είμαστε η Ομόνοια, η μεγαλύτερη και λαοφολέστερη ομάδα στην Κύπρο. Περάσαμε τόσα και τόσα και δεν λυγίσαμε, θα το κάνουμε τώρα. Όχι! Αντιθέτως, όπως είπε και ο Σκαραμοτσίνο, “ότι δεν σε σκοτώσει, σε κάνει πιο δυνατό”. Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημά μας.

Bet on Alfa

Τη Δευτέρα η ομάδα δίνει τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται και πάλι τον πράσινο λαό, πρέπει να σταλθεί το μήνυμα ότι είμαστε οι καλύτεροι και ποτέ δεν λυγίζουμε. Σιγά σιγά ανακτούμε τις δυνάμεις μας και πάμε να γεμίσουμε το ΓΣΠ. Μόνο ο πράσινος λαός μπορεί να το κάνει.

Οι ποδοσφαιριστές νιώθωντας το αίσθημα της αδικίας να τους πνίγει, έχουν πεισμώσει περισσότερο, είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά. Να κερδίσουν εκ νέου θέση για την Ευρώπη και να επιδιώξουν αυτό που τους στέρησε ο αλήτης, την είσοδο στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πάνε δυνατά, πάνε να γεμίσουμε το ΓΣΠ, το έχουν ανάγκη οι ποδοσφαιριστές, το επιβάλλει η ιστορία του σωματείου μας.

Autoremarketing