ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα τρία ΟΜΟΝΟΙΑ - Ανόρθωση που δύσκολα θα ξεχάσει...

Τα τρία ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση που δύσκολα θα ξεχάσει ο πράσινος λαός!!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε δεκάδες φορές την Ανόρθωση τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελο.Τρία από αυτά τα παιχνίδια θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη του πράσινου λαού.

Bet on Alfa

Το πρώτο είναι την περίοδο 1997 – 1998 όπου την τελευταία αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχτηκε στην Ανόρθωση στο Μακάριο στάδιο. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ νικούσε τότε θα ήταν η πρωταθλήτρια Κύπρου για την συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε άστοχα  ο Ράουφμαν. Μέτα από λίγα λεπτά η Ανόρθωση ισοφάρισε σε 2-2 και κατέκτησε τελικά το πρωτάθλημα.

Το δεύτερο παιχνίδι έγινε την περίοδο 2000 – 2001. Τρείς αγωνιστικές  πριν το τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδεχόταν την Ανόρθωση στο Γ.Σ.Π και με νίκη κλέιδωνε ουσιαστικά τον τίτλο και επέστρεφε στην κορυφή μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια. Η ομάδα μας κέρδισε την Ανόρθωση μς 3- 1 με τον Γερμάνο Ραϊνερ Ράουφμαν αυτή την φορά να έχει τρελα κέφια!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HfpVWoIiKIg

Το τρίτο παιχνίδι αφορά την μεγάλη νίκη της ΟΟΜΟΝΟΙΑΣ  επί της Ανόρθωσης στις 22/03/2003 με 2 τέρματα του Ράινερ Ράουφμαν και 1 του Λιούπισα Κέκιτς. Φανταστική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Ομόνοιας εκείνο το βράδυ στο στάδιο ΓΣΠ. Εκείνο το βράδυ άρχισε να μυρίζει έντονα το άρωμα τίτλου. Ένας τίτλος που ήρθε τελικά  στο τέλος!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DSjAxSCudiY

Autoremarketing