ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνδρέας Δημητρίου: "Θέλουμε μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουμε...

Ανδρέας Δημητρίου: “Θέλουμε μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη”

«Αρχίζει το νέο πρωτάθλημα και έχουμε απέναντι μας, μια ομάδα που αποτελεί ερωτηματικό. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο οδυνηρός και δύσκολος είναι ο δρόμος που περνά η Ανόρθωση, όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Όλα αυτά μας κάνουν να αναμένουμε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Παράλληλα γνωρίζουμε πως η τροπή που θα πάρει ο αγώνας θα εξαρτηθεί από την εμφάνιση της Ομόνοιας. Σιγά σιγά ανεβάζουμε επίπεδα ετοιμότητας. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι. Θέλουμε μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη, κάτι που θα είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας» ανέφερε σε δηλώσεις του στο  SuperSportFΜ, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για τη ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό… 

«Έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήταν μόνο ο αποκλεισμός, αλλά και ο τρόπος που ήρθε. Ήταν πολύ σκληρός και ήταν αναπόφευκτο να μην επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να περιορίσουμε τα αρνητικά συναισθήματα με στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει. Η ομάδα είναι σε ένα καλό επίπεδο σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε πατήσει στην επόμενη μέρα και συνεχίζουμε».

Για τον κόσμο…

«Ο κόσμος έσπευσε να δηλώσει ότι είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και ότι τους στηρίζει. Αναγνώρισαν την προσπάθεια που έκαναν και πως έγινε μια κλοπή. Νιώθουμε ότι θα είμαστε μαζί και ότι θα συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, στην οποία ζητά να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα με ίσους όρους… 

«Από την περσινή σεζόν έχει πληγεί η εικόνα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όλοι μας έχουμε την ευθύνη να προστατέψουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Το πιο σημαντικό είναι ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις μέσα στο γήπεδο, να ξέρει ότι αυτό έγινε διότι εσύ φταίεις. Όταν νιώθεις ότι έγινε κάτι άλλο, είναι το χειρότερο συναίσθημα. Αν ο καθένας κάνει τη δουλειά του σωστά, θα είναι όλα καλύτερα για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Αν έχει αλλάξει κάτι το καλοκαίρι… 

«Αν ήταν στο χέρι μας θα κάναμε πάρα πολλά. Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι της Ομόνοιας. Έγινε μια αλλαγή στην επιτροπή διαιτησίας και για αυτό θέλουμε να τους κρίνουμε σε βάθος χρόνου. Ο καθένας μπορεί να κάνει τη δουλειά του σωστά. Τις πλείστες φορές δεν είναι θέμα ανικανότητας. Αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, θα δούμε βελτίωση. Δεν πρόκειται να δεχθούμε κάποιες καταστάσεις. Η Ομόνοια θα είναι δίπλα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, φτάνει να υπάρχει ίση μεταχείριση και εφαρμογή του fairplay. Η Ομόνοια θα στηρίξει την προσπάθεια, αν υπάρχουν όλα αυτά».

Autoremarketing