ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠερήφανος ο Τζίμης!!!

Περήφανος ο Τζίμης!!!

Πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών. To παρόν του έδωσε ο πρώην  άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δημήτρης Χριστοφή o οποίος ταπεινά και χωρίς καμιά δόση υπεροψίας μίλησε για την σειρά αγώνων που έχει να δώσει η Εθνική μας αλλά και για τιμή που νιώθει ο ίδιος ν’ αγωνίζεται γι’ αυτή την ομάδα!!!

Bet on Alfa

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη:

Δημήτρης Χριστοφή: “Από την πλευρά των παικτών θα δίνουμε το 100%. Με τις οδηγίες του κόουτς, σε κάθε παιχνίδι πιστεύουμε ότι θα γινόμαστε καλύτεροι. Είναι μια νέα αρχή. Θα πάμε στη Βοσνία για το καλύτερο. Όσοι παίρνουμε κλήση, θα δίνουμε τα πάντα για την Εθνική, που είναι πάνω απ’ όλα”.

 Ερωτήσεις:

–  Πόσο μεγάλο κίνητρο είναι η Εθνική για έναν παίκτη που παίζει εκτός Κύπρου και αν σε κάνει πιο ώριμο το γεγονός ότι παίζεις στο εξωτερικό;

“Σίγουρα σε βοηθά. Αποκτάς εμπειρία και είσαι πιο έτοιμος αγωνιστικά. Όσο για το πρώτο, σαν Κύπριος θέλεις να παίζουν όσο πιο πολλοί γίνεται. Σε ρωτάνε από πού είσαι, λες Κύπρος και μερικές φορές δεν ξέρουν πού είναι”.

– Σας επηρεάζει το γεγονός ότι οι προηγούμενες πορείες ήταν αποτυχημένες;

“Κάνουμε μια νέα αρχή και σκεφτόμαστε θετικά. Δεν μπορούμε να μπαίνουμε στο γήπεδο χωρίς στόχους και θετική σκέψη”.

Autoremarketing

Bet on Alfa