ΑρχικήDaily NewsΠρεμιέρα, ντέρμπι και σενάρια 11άδας

Πρεμιέρα, ντέρμπι και σενάρια 11άδας

Κάθε αγώνας, ιδιαίτερα με ομάδες που έχουν ως στόχο την 6άδα, θα αποτελεί ντέρμπι. Πόσο μάλλον σε μια πρεμιέρα (αφού ούτε εμείς, ούτε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, αγωνίστηκαν στην 1η αγωνιστική). Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, τόσο από αγωνιστικής όσο και ψυχολογικής άποψης. Τα γεγονότα, θεωρούμε περιττό να τα παραθέσουμε…

Στα υπέρ μας, η αγωνιστική ετοιμότητα, που πηγάζει από τους 6 ευρωπαϊκούς αγώνες που κουβαλάμε στην πλάτη μας, σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας που μόνο φιλικά έχει δώσει και ακόμα μοντάρει σχήματα και 11αδα. Στα κατά μας, η κούραση, σωματική και ψυχολογική από τον αγώνα της Πέμπτης.

Τα σενάρια 11άδας είνια και πάλι δύο. Το ένα, που προβάλει ως και το πιθανότερο, είναι η επιστροφή στο 3-5-2 με Μορέϊρα, Λομπιανίτσε δεξιά, Στεπάνοφ κέντρο και Ακουισταπάστε αριστερά. Σετρζίνιο και Ρόντρι θα είναι τα αμυντικά χαφ, Νούνο Ασίς ο επιτελικός μέσος και Φοφανά με Ρόμος στα φτερά. Ο Μίκαελ Ποτέ και ο Ρομπέρτο Γκαρσία θα έχουν τους επιθετικούς ρόλους. Η εναλλακτική είναι ένα σχήμα 4-5-1 με εντεκάδα Δυναμό και Μαργκάσα αντί Γκαρσία στην 11άδα.

Όποιο και να είναι το σχήμα, το ζητούμενο θα είναι να καθαρίσουμε νωρίς το παιχνίδι και να δείξουμε ποιος θα είναι το αφεντικό στο γήπεδο. Να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να ελπίσουν σε κάτι ούτε να βάλουν τον παράγοντα διαιτησία στο παιχνίδι!

 

Autoremarketing