ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔώρος Σεραφείμ: "Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και στις αδικίες"

Δώρος Σεραφείμ: “Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και στις αδικίες”

Δύσκολη η επόμενη μέρα στην Ομόνοια, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Για τη συνέχεια, στις εγχώριες πλέον υποχρεώσεις, για την  κυπριακή διαιτησία, αλλά και για τα οικονομικά δεδομένα στους «πράσινους», μίλησε στην χθεσινή έκοδση της SPORTDAY ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Δώρος Σεραφείμ.

Bet on Alfa

Αρχικά για την επόμενη μέρα ανέφερε: «Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και στις αδικίες. Φτάσαμε στο σημείο να μας λένε ότι συνεχώς κάνουμε παράπονα. Ας μας πουν, αν τους έκαναν αυτούς όλα αυτά που κάνουν στην Ομόνοια, τι θα έλεγαν…».

Συνάμα έστειλε και ξεκάθαρο μήνυμα για την ομάδα την οποία εμπιστεύονται, αλλά και για τους Κύπριους διαιτητές… «Οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία, η διοίκηση και ο κόσμος, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, όπως συνεχίζουμε για 66 τώρα χρόνια.  Οι στόχοι είναι εκεί και θα τους παλέψουμε, προέχει η σωτηρία του σωματείου και ελπίζουμε σε ότι καλύτερο. Πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί για πολλά πράγματα γι’ αυτό και κάποιοι προσπάθησαν να μας σταματήσουν. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην έχουμε τα ίδια στην Κύπρο. Το πρωτάθλημα πρέπει να παιχθεί επί ίσοις όροις και 50-50 με όλες τις ομάδες», η επισήμανση του κ. Σεραφείμ.

Για τις δυσκολίες που θα προκύψουν στο οικονομικό, αφού είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομόνοια, ανέφερε: «Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε παρά να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ο κόσμος πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα και να γεμίζει το γήπεδο, όπως το γέμισε και την περασμένη Πέμπτη. Αν το κάνει αυτό σε κάθε παιγνίδι στο ΓΣΠ, η σωτηρία της Ομόνοιας είναι δεδομένη».

Όσον αφορά το θέμα της διαιτησίας του αγώνα με την Δυναμό και την… κατακραυγή που ακολούθησε για τον προκλητικό Τούντορ, ο πρόεδρος δεν ήθελε να πει και πολλά πράγματα… «Είναι γνωστό τι έγινε, το είδε όλος ο κόσμος. Τι παραπάνω να πούμε… Κάναμε τα διαβήματα μας προς την ΟΥΕΦΑ».

Όπως πληφορηθήκαμε πέρα από την επιστολή-καταγγελία που έκαναν οι «πράσινοι» στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, έγιναν και διάφορες επισημάνσεις προς τον αντιπρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μάριο Λευκαρίτη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, ο ίδιος ο Δώρος Σεραφείμ.

Ρωτήσαμε τον πρόεδρο, αν είχαν ως Ομόνοια οποιαδήποτε πληροφόρηση ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε συναντηθεί στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον πρόεδρο της Δυναμό Μόσχας, πριν το αγώνα.

«Μάθαμε μετά το παιγνίδι, ότι με κάποιους έφαγε, πριν τον αγώνα αλλά δεν ξέρουμε ποιοι ήταν…», είπε ο κ. Σεραφείμ.

Πηγή:http://www.sport-fm.com.cy/

Autoremarketing

Bet on Alfa