ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: « H επόμενη μέρα μας βρίσκει ικανοποιημένους»

Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: « H επόμενη μέρα μας βρίσκει ικανοποιημένους»

Για όλα όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου.
«Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με συγχαρητήρια προς την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες για το γεγονός ότι έφεραν την πρώτη νίκη στην ομάδα στο πρώτο παιχνίδι στο νέο πρωτάθλημα. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που έσπρωξε την ομάδα και όπως είπε και ο προπονητής ήταν αυτός που έκανε την διαφορά. Από κει και πέρα η επόμενη μέρα μας βρίσκει ικανοποιημένος. Ήταν σημαντική η νίκη περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους ειδικά μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη. Ήταν η πρεμιέρα, παίζαμε στην έδρα μας, έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό δημιουργούσε μια πίεση. Στο τέλος τα καταφέραμε και θα πρέπει να βάλουμε υπόψην μας ότι παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι εντελώς καινούρια και κανείς δεν ήξερε τι θα έδειχνε στο γήπεδο ο αντίπαλος. Όπως έδειξε η Ανόρθωση φαίνεται να έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια καλή ομάδα και να της δώσουμε συγχαρητήρια» είπε αρχικά ο κ. Δημητρίου.

Για τον Ποτέ…

«Ήταν μια επιλογή της τεχνικής ηγεσίας ανάμεσα από πολλούς ποδοσφαιριστές. Η τεχνική ηγεσία ένιωθε σίγουρη για την επιλογή αυτή και φαίνεται ότι άρχισε να δικαιώνει ο παίκτης αυτούς που τον επέλεξαν. Είναι και ένα εξαιρετικός χαρακτήρας, προσγειωμένο παιδί. Βέβαια για να μπορέσει να σκοράρει είχε και την βοήθεια των συμπαικτών του και ήταν μια ομαδική δουλειά. Δυο λέξεις θέλαμε να βάλουμε στα αποδυτήρια να παίζουν δυνατά… ομάδα και οικογένεια και αυτά είναι που οδηγούν την ομάδα μέχρι στιγμής. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Τώρα έχουμε την διακοπή και θα δουλέψουμε. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, οι παίκτες θα πάρουν ρεπό Σαββατοκύριακο μετά το γεμάτο πρόγραμμα και από εκεί και πέρα δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Bet on Alfa

Για την διαμαρτυρία του κόσμου…
«Ο κόσμος βρίσκει τρόπου να εκφράζει την δυσαρέσκεια του για κάτι που τον ενοχλεί. Αυτό έγινε χθες. Η Ομόνοια έκανε διαβήματα στην ΟΥΕΦΑ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα δούμε τι μπορεί να βγει».

Για τα σοβαρά λάθη της διαιτησίας…
«Υπάρχουν τιμωρίες όταν μιλάς για θέματα διαιτησίας. Όταν υπάρχουν πέντε άνθρωποι στο γήπεδο και δεν βλέπουν κάποια πράγματα τι να πεις. Θέλουμε πολύ να στηρίξουμε την Κυπριακή διαιτησία, να νιώθουμε κι εμείς ήρεμοι ότι βοηθούμε και τα πράγματα βελτιώνονται. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται μονόπλευρά, πρέπει όλοι να βοηθήσουν. Aν κάποια πράγματα δεν διορθώνονται με την δουλειά, υπάρχουν άλλοι τρόποι. Αν υπάρχουν 2-3 αδύναμοι κρίκοι που χαλούν ολόκληρο το οικοδόμημα είναι καλύτερα αυτούς να τους αφαιρέσεις για να βελτιωθούν οι υπόλοιποι».

Autoremarketing

Bet on Alfa