ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓιατί έπρεπε να νικήσει...

Γιατί έπρεπε να νικήσει…

Η εμφάνιση δεν έφθασε σε ψηλά επίπεδα, όμως ποιος νοιάζεται γι’ αυτό από τη στιγμή που η ομάδα νίκησε. Ναι, ο Καϊάφας θα δουλέψει για να βελτιώσει κάποια πράγματα, όμως αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί. Πολύ σημαντικό να αρχίζει το πρωτάθλημα με νίκη, πόσω μάλλον σε ματς ντέρμπι.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια είχε χίλιους λόγους να θέλει να πάρει τη νίκη επί της Ανόρθωσης. Πρωτίστως, για να ξεχάσει το τι προηγήθηκε στην Ευρώπη. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχαστεί, όμως καλύτερο γιατρικό είναι ο χρόνος. Η προσοχή έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Η νίκη επιβάλλοταν για να επέλυθει η ηρεμία, ο κόσμος να πανηγυρίσει, κάτι που του το στέρησε ο Ρουμάνος διαιτητής την περασμένη Πέμπτη.

Το τρίποντο ήταν αναγκαίο, ώστε να τονωθεί το ηθικό των παικτών και του κόσμου. Παράλληλα, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα, γεγονός που επιτρέπει στην τεχνική ηγεσία να φτιάξει ακόμη περισσότερο την ομάδα και στο μέλλον να παρουσιαστεί καλύτερη. Μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι πανέτοιμος και ο Κιρμ, αυξάνοντας τις επιλογές για τον Καϊάφα στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Autoremarketing

Bet on Alfa