ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΙδιαίτερα μαθήματα Νο1!!!

Ιδιαίτερα μαθήματα Νο1!!!

Aπάντηση στο άρθρο  UEFA MAFIA (με χορηγία του… ΑΚΕΛ), αλλά στο ΓΣΠ δεν είχε… MAFIA; που αναρτήθηκε στην οπαδική ιστοσελίδα  των φίλων της Ανόρθωσης, Anorthosi24

Bet on Alfa

Ιδιαίτερα μαθήματα Νο1…

Εσύ μαθητή δεν πρέπει να μιλάς… ειδικά εσύ! Μιλάς για μάφια στην Κύπρο και βλέπεις τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ???? Για κοίτα καλά… κοίτα καλά στο σπίτι σου… Ο πρώτος σύγχρονος διδάξας ακούει στο όνομα Κίκης… τον θυμάσαι μαθητή μου??? Τότε που αγόραζε και τα γρασίδια..Θυμάσαι? τότε που με μαύρα χρήματα από την μαφία έκανε μεταγραφές που ακουμπούσαν το 1 εκατομμύριο λίρες!!! Όταν άλλες ομάδες είχαν 1.5 εκατομμύριο προϋπολογισμό… Να είσαι λίγο πιο προσεχτικός όταν μιλάς για τόσο ευαίσθητα ζητήματα… Μετά ακολούθησαν και τα πηγαίνουν περίφημα στον τομέα αυτό οι ομοϊδεάτες σας στην Λευκωσία….

Επιχορηγημένη η ΘΥΡΑ 9??? Και από ποιον? Από το ΑΚΕΛ!!! Ανέκαθεν τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 9 δούλευαν με ιδίους πόρους για να πραγματοποιούν τα κορεό στις κερκίδες ( εποχή Μακαρείου μαθητούδι μου θυμάσαι? ) Αιμοδότης της ΘΥΡΑΣ 9 όπως και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν πάντα ο ΛΑΟΣ της. Ιστορικά μαθητή μου πρέπει να μάθεις κάποιες αλήθειες.. Η λαοφιλέστερη ομάδα του τόπου αυτού είχε γήπεδο..ιδιόκτητο.  Και ξέρεις που? Στη Μια Μηλιά. Δυστυχώς όμως ο επίτιμος πρόεδρος σου και οι άλλοι δοσίλογοι του τόπου φρόντισαν να το χάσουμε. Καμία κυβέρνηση δεν μας έκτισε γήπεδο… Δεν μας επιχορήγησε για να έχουμε ιδιόκτητο γήπεδο…. Σε αντίθεση με εσάς όπου στο όνομα της προσφυγιάς λάβατε από τον μακαρίτη τον Γλαύκο εκατομμύρια από τα λεφτά του φορολογούμενου  για να έχετε ιδιόκτητο κοτέτσι… Θέλεις να ακούσεις και το άλλο? Πληρωμένους οπαδούς ελεγχόμενους από διοικήσεις δεν είχα και ούτε θα έχω ποτέ… Αυτά για σήμερα. Επιφυλάσσομαι για το επόμενο μάθημα!

 Green Mamba

Autoremarketing

Bet on Alfa