ΑρχικήDaily NewsΔανεισμοί σε έξαρση!

Δανεισμοί σε έξαρση!

Μετά τον παροξυσμό την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Οι δανεισμοί ποδοσφαιριστών (temporary signings ή loan  deals) έχουν μπει σε νέα διάσταση. Από τον Ρανταμέλ Φαλκάο στον Φερνάντο Τόρρες, και από τον Φρανκ Λάμπαρντ στον Τιτσαρίτο και τον Νάνι, η κατάσταση φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μόνο οι Τσέλσι δάνεισε 25 ποδοσφαιριστές σε διάφορες ομάδες σε όλο τον κόσμο, το φετινό καλοκαίρι!

Οι λόγοι ποικίλουν με τον καθένα από αυτούς να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

1. Οικονομικοί λόγοι. Η Μονακό για παράδειγμα αντιμετώπισε προβλήματα με το financial fair play. O δανεισμός του Φαλκάο στην Μαν. Γιουνάιτερτ θα την βοηθήσει να έχει πιο ισοζυγισμένους λογαριασμούς φέτος.

2. Τραυματισμοί: Τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής, ιδιαίτερα σημαντικών ποδοσφαιριστών. σπρώχνουν συχνά τις ομάδες σε δανεισμό άλλων για να γεμίσουν το κενό για συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

3. Αγωνιστικοί: Παρά να έχεις ένα παίκτη να ‘βράζει’ στον πάγκο καλύτερα να του προσφέρεις αγωνιστικά λεπτά, ιδιαίτερα αν βρίσκεται σε νεαρή ηλικία. Η αγωνιστική απραξία, δεν βοήθησε ποτέ κανένα.

4. Παιχνίδια των μάνατζερς: Ακόμα ένας προσοδοφόρος τρόπος, να αυξήσουν τα εισοδήματα τους οι μάνατζερς με καλές συμφωνίες, μικρής διάρκειας.

5. Προπονητές με διαφορετική φιλοσοφία: Συχνά-πυκνά ένας νέος προπονητής εφαρμόζει διαφορετικό σύστημα. ή έχει υπό δυσμένεια κάποιο ποδοσφαιριστή. Από την άλλη, η ομάδα (πιο συχνά οι τεχνικοί διευθυντές) ίσως να έχει διαφορετική προσέγγιση για κάποιο ποδοσφαιριστή.  Στέλλουν λοιπόν τον παίκτη δανεικό, μπας και δεν τα καταφέρει ο coach, αλλάξει ξανά η φιλοσοφία και οι παίκτες γίνουν ξανά απαραίτητοι!

Δανεισμοί λοιπόν. Αξίζει να τους παρακολουθεί κανείς. Ευκαιρίες υπάρχουν, φτάνει να γίνει σωστά η δουλειά, να είναι ευχαριστημένοι ομάδα και ποδοσφαιριστής και φυσικά να υπάρχει πρόνοια στο συμβόλαιο για ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ με ελεύθερη μεταγραφή!

 

 

Autoremarketing