ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤι γίνεται με το φύλλο αγώνος του ΟΜΟΝΟΙΑ –...

Τι γίνεται με το φύλλο αγώνος του ΟΜΟΝΟΙΑ – Δυναμό Μόσχας!!!

Είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολεί έντονα τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τι έγραψε και τι δεν έγραψε ο Ρουμάνος διαιτητής στο φύλλο αγώνος στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης.

Bet on Alfa

Ο Ρουμάνος διαιτήτης  σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων που βρίσκονταν στον χώρο, κάτα την είσοδο του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα έδειχνε αδίσταχτος και αποφασισμένος να καταγράψει το κάθετι που έπεσε στην αντίληψη του ειδικά μετά το 93ο λεπτό.

Θα ήταν καλό από την Επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να υπάρξει ενημέρωση αφού όπως προαναφέραμε το όλο ζήτημα απασχολεί έντονα τον κόσμο της ομάδας.

Προσοχή… Μας περιμένουν στην γωνιά!!!

Με βάση όλα τα πιο πάνω και με δεδομένο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο από την UEFA πρέπει να είμαστε διπλά και τριπλά προσεχτικοί στην συνέχεια του εγχώριου πρωταθλήματος.

Το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας μας είναι εκεί και είναι δεδομένο. Επίσης ξέρουμε πολύ καλά ποιούς έχουμε απέναντι μας και πόσο αδύσταχτα συμπεριφέρονται όταν πρόκειται για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ας προστατέψουμε την ομάδα μας όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε μέχρις ότου την δούμε να στέκει γερά ξανά στα πόδια της και να γιαγαντώνεται!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa