ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟAΠΟΨΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: "Μόνο ενωμένοι μπορούμε"

AΠΟΨΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: “Μόνο ενωμένοι μπορούμε”

Αγαπητοί φίλοι,
Ότι και να λέμε για εκείνο το μαύρο βράδι της περασμένης Πέμπτης, η αλήθεια είναι ότι όλοι πονάμε. Και θα πονάμε για πολύ καιρό ακόμα. Όχι γιατί χάσαμε αλλά γιατί κάποιος μας στέρησε το όνειρο. Κάποιος μας στέρησε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε με τους παίκτες μας αυτό που άξιζαν να πάρουν. Κάποιος άλλαξε την ιστορία της ομάδας μας. Και το χειρότερο? Γιατί κάποιοι που το παίζουν ότι κάνουν τα πάντα για το Fair Play μας έχουν αποδείξει ότι δεν δίνουν δεκάρα. 
Ανάμεσα του και ένας συμπατριώτης μας ο οποίος θυσιάζει την χώρα του (γιατί μόνο η Ομόνοια ίσως αντιπροσωπεύει στ’ αλήθεια αυτή την χώρα, αφού όλοι οι υπόλοιποι κρατούν οποιαδήποτε άλλη σημαία εκτός από την Κυπριακή στους αγώνες τους) στο βωμό του χρήματος, υποκρινόμενος ότι ζει αλλού  και δεν ήξερε τίποτα όταν ρωτήθηκε επί του θέματος έστω και αν έγινε θέμα συζήτησης παντού.
Κάποιοι άλλοι ένιωσαν την ίδια αδικία κάποιες μέρες πριν από εμάς. Αυτοί ήταν οι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας. Αποκλείστηκαν έστω και αν κέρδισαν καθαρά και τα 2 παιχνίδια απέναντι στην Σέλτικ γιατί έβαλαν παράνομα κάποιο ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί για κάποια λεπτά. Τι και αν το ίδιο είχε ξαναγίνει πέρσι με άλλη ομάδα και τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο.
Βλέπετε η Λέγκια δεν έχει ούτε το εκτόπισμα, ούτε την εμπορικότητα της Σέλτικ. Το ίδιο και η Ομόνοια με την Δυναμό Μόσχας.
Νιώθοντας την ίδια πίκρα με τους οπαδούς αυτούς, βρήκα το facebook της ομάδας και τους έστειλα πρόταση όπως μπουν στην σελίδα καταδίκης του κρετίνου που είχε ορίσει η Ουέφα για να μας διαιτητεύσει για να κάνουν like αλλά και να γράψουν και οι ίδιοι για την αδικία που έτυχαν οι ίδιοι από αυτούς του κυρίους.
 Μόνο εάν ενωθούν όλες οι ομάδες θα μπορέσει να μας νιώσει η Ουέφα. 
Αυτοί οι κύριοι πρέπει να καταλάβουν ότι Fair Play δεν γίνεται μόνο όταν μας συμφέρει. Η αδικία της Ουέφα πρέπει να βγει έξω από τα σύνορα της Κύπρου και να μας ενώσει και με άλλες φωνές στην Ευρώπη.
Ενωμένοι μπορούμε!

Bet on Alfa

Δ.Γ.  

Autoremarketing

Bet on Alfa