ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗΡώσοι επενδυτές ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και είπαν...

Ρώσοι επενδυτές ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και είπαν στον Σεραφείμ βρέξει χιονίσει να ξεχάσουμε τη πρόκριση.

Ρώσοι επενδυτές ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και ξεκαθάρισαν στον Σεραφείμ ότι βρέξει-χιονίσει η πρόκριση στο Europa League θα πήγαινε στη Δυναμό!

Πέρασε στα ψιλά, και επίτηδες δεν αναφερθήκαμε πριν τον αγώνα με τον Ανόρθωση για ευνόητους λόγους.

Bet on Alfa

Σύμφωνα λοιπόν με το Θουκύ του “Πολίτη της Κυριακής” 31/08/2014, σελ. 12, τη περασμένη Πέμπτη – ΠΡΙΝ τον αγώνα με την Δυναμό Μόσχας – Ρώσοι επενδυτές είδαν το πρόεδρο Σεραφείμ και το συμβούλιο. Σύμφωνα με τον Θουκύ, οι Ρώσοι επενδυτές ενδιαφέρονται να αγοράσουν μετοχές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα “Αυτοί οι Ρώσοι λοιπόν είπαν στον Σεραφείμ από το μεσημέρι ότι το παιγνίδι ήταν τελειωμένο και ότι βρέξει χιονίσει θα το έπαιρνε η ρωσική ομάδα

Σημειώνουμε ότι η αναφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ γίνεται παρενθετικά αφού το αντικείμενο του δημοσιεύματος είναι ο Ρώσος πρέσβης και το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη.

Η άποψη μας είναι ότι είναι φανερό ότι τα όσα αναφέρει ο αρθρογράφος που αφορούν το σωματείο μας στερούνται βάσης.

Βεβαίως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε. Όμως από αναφορές σε  “μετοχές” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος αγνοεί ότι το σωματείο μας δεν είναι εταιρεία και άρα δεν έχει μετοχές.

Το πιο σημαντικό είναι η αναφορά ότι δήθην οι Ρώσοι επενδυτές είπαν στο πρόεδρο ότι βρέξει χιονίσει την πρόκριση θα έπαιρνε η ρωσική ομάδα.

Αναμένουμε επίσημη διάψευση ή ενημέρωση από το σωματείο. Ο Πολίτης είναι παγκύπρια εφημερίδα και η εν λόγω στήλη διαβάζεται από χιλιάδες αναγνώστες. 

Για σκοπούς πλήρους ενημέρωσης των αναγνωστών μας, το σχετικό άρθρο παρατίθεται αυτούσιο πιο κάτω:

“Παλαιάς κοπής Ρώσος πρέσβης Στανισλάβ Οσάτσι, ο διορισμός του οποίου στην Κύπρο αποτελεί τιμωρία του ρωσικού ΥΠΕΞ προς την Κυπριακή Δημοκρατία, μετά από κάποια αστέρια που πέρασαν από το κτήριο της Έγκωμης (π.χ. Μουράτοφ). Στο περιθώριο λοιπόν του άρθρου εναντίον του Μακάριου Δρουσιώτη ο Ρώσος πρέσβης προέβη και σε μια διπλωματική πατάτα την οποία η στήλη δεν γνωρίζει αν αποδέχεται το ρωσικό ΥΠΕΞ ή και ο Πούτιν προσωπικά. Ταύτισε τη σημερινή Ρωσία με τη Σοβιετική Ένωση.

Η ταύτιση αυτή παίζει μεν με το θυμικό κάποιων στην Κύπρο της συνομοταξίας του Χριστόφια που ακόμα δεν κατάλαβε τι εκπροσωπεί ο Βλαδίμηρος Πούτιν, δεν ξέρω όμως αν παίζει με το θυμικό του μέσου αριστερού και ΑΚΕΛιστή. Ο οποίος σήμερα είδε την ομάδα του να κατακρεουργείται στον βωμό κάποιων σκοπιμοτήτων. Κι αυτό δεν το λέω εγώ. Το είπαν στον Σεραφείμ κάποιοι Ρώσοι επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν μετοχές της Ομόνοιας και συναντήθηκαν την Πέμπτη με το συμβούλιο. Αυτοί οι Ρώσοι λοιπόν είπαν στον Σεραφείμ από το μεσημέρι ότι το παιγνίδι ήταν τελειωμένο και ότι βρέξει χιονίσει θα το έπαιρνε η ρωσική ομάδα. Α και κάτι άλλο. Κυκλοφορεί ότι η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας δεν γράφτηκε από Ρώσους αλλά από Κυπρίους. Αυτό κι αν είναι ντροπή!”

Autoremarketing