ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣκάνδαλο μεγατόνων!!!

Σκάνδαλο μεγατόνων!!!

Οι εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της εκχώρησης των δικαιωμάτων έκδοσης της κάρτας οπαδού από τον ΚΟΑ στην ΚΟΠ τρέχουν και όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν πρόκειται ίσως για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον Κυπριακό αθλητισμό.

Bet on Alfa

Πληροφορίες τις οποίες σύλλεξε η ιστοσελίδα μας από ανθρώπους που ενεπλάκησαν άμεσα με την διαδικασία αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο επιχείρημα το οποίο χρησιμοποίησαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης, η  Κυβέρνηση, η ΚΟΠ και τα μέλη του Δ.Σ του ΚΟΑ που ψήφισαν υπέρ της εκχώρησης των δικαιωμάτων έκδοσης της κάρτας οπαδού στην ΚΟΠ, το οικονομικό κόστος δηλαδή που θα επιβαρυνόταν το κράτος, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και  είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Κι αυτό γιατί ο ΚΟΑ είχε ήδη έτοιμο λογισμικό  το οποίο δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια όταν γινόταν και πάλι συζήτηση για την κάρτα οπαδού και δεν θα χρειαζόταν το κράτος να επιβαρυνθεί με επιπλέον έξοδα.

Επίσης ένα άλλο μεγάλο ψέμα είναι ότι σε καμία περίπτωση το νομοσχέδιο που ψήφισε η Βουλή τον περασμένο Ιούλιο  δεν συνδέει την έκδοση της κάρτας οπαδού με το  ότι ο ΚΟΑ θα ήταν υπόχρεος να τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα πράγμα το οποίο θα επιβάρυνε τον οργανισμό με επιπλέον κόστος, όπως επικαλούνταν κάποιοι όλα αυτό το διάστημα.

Τέλος το τελευταίο επιχείρημα το οποίο είναι εντελώς ανυπόστατο είναι το θέμα των χρονοδιαγραμμάτων. Οι ίδιοι άνθρωποι που μας μετέφεραν τις πληροφορίες μας ανάφεραν ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατον η ΚΟΠ η οποία ξεκινά από μηδενική βάση να είναι έτοιμη  μέχρι την 1η  Ιανουαρίου για να λειτουργήσει το σύστημα της κάρτας οπαδού όπως είναι ο διακαής πόθος του Ιωνά Νικολάου.

Κάποιοι Βουλευτές γνώριζαν και έκαναν πλάτες!!!

Σε ερώτηση μας αν κατά πόσον συγκρούεται με την απόφαση της Βουλής η απόφαση του Δ.Σ του ΚΟΑ να εκχωρήσει τα δικαιώματα της έκδοσης της  κάρτας οπαδού  στην ΚΟΠ πληροφορηθήκαμε  ότι τα κόμματα που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου έδωσαν το δικαίωμα στον ΚΟΑ να διαχειριστεί όπως θέλει την κατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι είτε όλοι οι Βουλευτές είτε κάποιοι από αυτούς που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου γνώριζαν ποια θα ήταν η τελική κατάληξη, και θέλοντας να διασκεδάσουν τις ανησυχίες του κόσμου, αφού πρόκειται για τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων συμπολιτών μας, ψήφισαν, ναι μεν τα δικαιώματα να τα έχει ο ΚΟΑ, όμως παράλληλα έδιναν το δικαίωμα στο Δ.Σ του οργανισμού να τα διαχειριστεί ανάλογα.

Autoremarketing

Bet on Alfa