ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣημαντικές οι δηλώσεις του προέδρου Δώρου Σεραφείμ

Σημαντικές οι δηλώσεις του προέδρου Δώρου Σεραφείμ

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ομόνοια αναφέρθηκε στο Ράδιο Πρώτο ο Δώρος Σεραφείμ. Ο ισχυρός άντρας των πρασίνων μίλησε για τη σφαγή αποκλεισμό και έστειλε σαφές μήνυμα στους αντιπάλους. Παράλληλα εξέφρασε την άποψη της ομάδας για την κάρτα φιλάθλου, ενώ και υπογράμμισε ότι η σχέση της διοίκησης με τη Θύρα 9 δεν είναι καλή, σε αντίθεση με του συνδέσμους φιλάθλων η οποία είναι πολύ καλή.

Bet on Alfa

«Και ο πιο άπιστος πείστηκε ότι ήταν σφαγιασμός . Μετά από αρκετές ημέρες το παιγνίδι συνεχίζεται και βγαίνουν δημοσιεύματα τα οποία πιστοποιούν δυστυχώς για μας του λόγου το αληθές. Δεχόμαστε να γίνει μια αλητεία, αλλά συνεχόμενα λάθη, ακυρωθέν τέρματα και προκλήσεις άνευ προηγουμένου είναι ανεπίτρεπτες. Η Ομόνοια είναι εκεί και θα συνεχίσει να αγωνίζεται κόντρα σε όλες τις αδικίες».

Ζητήσατε αλλαγή διαιτητή πριν το παιγνίδι
«Όχι, αλλά εκφράσαμε τις ανησυχίες μας σε αξιωματούχο της ΚΟΠ. Δεν μπορούσε να γίνει οτιδήποτε. Ξεκίνησα με το ότι ο ίδιος διαιτητής σφύριξε το Ζενίτ – ΑΕΛ και έκανε σοβαρό σφάλμα σε βάρος της κυπριακής ομάδας. Μου είπαν ότι είναι πολύ θρήσκος και τέτοια και τους απάντησα ότι τώρα ανησυχώ. Για το θρησκευτικό κεφάλαιο έγιναν πολλά εγκλήματα. Η συνέχεια απέδειξε τους φόβους μας»

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους αντιπάλους

«Είχαμε ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο και θέσαμε τους στόχους μας. Η οικονομική σωτηρία και η δημιουργία μιας καλής ομάδας με αξιοπρεπή παρουσία. Να κερδίζει τους αγώνες και αν χάσει να μας χειροκροτήσει ο κόσμος μας. Δεν θα παραδινόμαστε ποτέ και θα γίνει με μεγάλη προσπάθεια. Παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ομάδα και φάνηκε στους αγώνες που δώσαμε μέχρι στιγμής. Πιστεύω η Ομόνοια είναι καλή ομάδα και θα βελτιωθεί περισσότερο.

Έγινε μια πολύ καλή επιλογή ποδοσφαιριστών που μπορούν να προσφέρουν. Κάποιοι ακόμα να δείξουν τις ικανότητες τους και μέρα με τη μέρα βελτιώνονται. Είναι ξεκάθαρο για μας ότι πρώτιστος στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας. Πολλοί που νομίζουν ότι θα μας κερδίζουν εύκολα, αλλά θα πρέπει να ιδρώσουν πάρα πολύ. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος μας».

Επιμένετε να μην μιλάτε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
«Όταν καίγεται το σπίτι σου δεν κοιτάζεις για φούμαρα».

Η άποψη σας για την κάρτα φιλάθλου;
«Για την κάρτα φιλάθλου έχουμε διαφωνήσει δημόσια. Πιστεύω ότι η Αστυνομία δεν έπαιξε το ρόλο της. Έχουμε συνηθίσει όλοι να βαρούμε τα σωματεία ότι δεν βοηθούν, δεν κάνουν τίποτα για τους φιλάθλους. Αντιθέτως κάνουμε πολλά αλλά δεν βοηθηθήκαμε από καμία αρμόδια υπηρεσία. Η κάρτα θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Περισσότερα έξοδα και θα επιβαρυνθούν τα Σωματεία. Πολλοί θέλουν να πιστεύουν ότι δεν θα είναι φακέλωμα. Θα είναι. Το έχω βιώσει σε μικρή ηλικία λόγω διαφορετικού πολιτικού φρονήματος. Δεν είχαμε ίση μεταχείριση πουθενά.

Κατηγορώ τους χούλιγκαν, οι οποίοι μεταφέρουν τόσα κακά στο ποδόσφαιρο. Δημιουργούν προβλήματα και ανεβάζουν ρατσιστικά πανό ή συνθήματα. Το είπα και στη βουλή. Στο γήπεδο δεν υπάρχει βίαιη αντιπαλότητα. Η βία γίνεται έξω από τα γήπεδα και διερωτώμαι πως θα την ελέγξεις με την κάρτα φιλάθλου. Μιλάνε για μίζες και πολλά άλλα. Δεν γίνεται να εθελοτυφλούμε. Έχουμε περίπου 6 χιλιάδες κάρτες διαρκείας. Τι γίνεται με αυτούς που δεν θέλουν κάρτα φιλάθλου. Θα μαλώνουμε με τον κόσμο μας; Πιστεύω όλα αυτά που λέω εκφράζουν και τους υπόλοιπους συναδέλφους. Το ποδόσφαιρο πρέπει να το προστατεύουμε. Χρειάζεται προσοχής. Είμαστε αποφασισμένοι να το πράξουμε. Ο τρόπος που λειτουργούν κάποιοι δίνουν έξτρα κίνητρο στους άλλους για να επιμένουν στην κάρτα φιλάθλου. Χρειαζόμαστε την βοήθεια των αγνών φιλάθλων, να δείξουν τους χούλιγκαν αφού τα κάνουν μπροστά τους».

Σχέση διοίκησης – οργανωμένων
«Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας είναι σε όλη την Κύπρο. Δεν μπορούμε να έχουμε καλή σχέση με τη θύρα 9. Έχουμε γέφυρα επικοινωνίας αλλά δεν ακούν. Ζημιώνουν την Ομόνοια και δεν σημαίνει ότι είναι μόνο αυτοί. Με τους συνδέσμους φιλάθλων έχουμε πολύ καλή σχέση».

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Autoremarketing

Bet on Alfa