ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι συνοδοί κάνουν την πάπια!

Οι συνοδοί κάνουν την πάπια!

Την πάπια κάνουν οι συνοδοί των διαιτητών και των παρατηρητών του αγώνα της Ομόνοιας με την Ντιναμό. Τόσο ο Πανίκος Κκαϊλης (συνοδός των διαιτητών και του παρατηρητή διαιτησίας), όσο και ο Κύρος Γεωργίου (συνοδός του παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ), σύμφωνα με πληροφορίες δηλώνουν άγνοια για τα περί διαμονής των Ρώσων που είχαν σχέση με την Ντιναμό στο ίδιο ξενοδοχείο με τους διαιτητές και παρατηρητές.

Κκαϊλης και Γεωργίου τα όσα έχουν αναφέρει για την ώρα είναι ανεπίσημα, αφού θα κληθούν να πουν την θέση τους και στα αρμόδια άτομα της ΚΟΠ, μετά την έρευνα που ζήτησε να γίνει ο Κουτσοκούμνης. Πάντως, οι πιο πάνω συνοδοί έχουν αναφέρει πως σε καμιά περίπτωση δεν είχαν τους διαιτητές να έχουν συνάντησης με Ρώσους, αλλά ότι δεν έπεσε καν στην αντίληψή τους ότι στο ξενοδοχείο έμεναν Ρώσοι.

Επίσης, σε αυτούς που τους έχουν ρωτήσει, απάντησαν πως δεν άφησαν από τα μάτια τους, τους διαιτητές και εξέφρασαν άγνοια για όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία.

Πάντως, η ΚΟΠ από την πλευρά της, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάνοντας την έρευνά της και εφόσον επιβεβαιωθεί η παραμονή των Ρώσων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, θα δημιουργήσει θέμα και θα τερματίσει τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο.

Autoremarketing