19 + 6….

Μετά την απόκτηση του Άντραζ Κίρμ ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το φετινό ροστερ της ομάδας μας. Ο Κωστάκης Καϊάφας πλέον έχει στην διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές στους οποίου φαίνεται ουσιαστικά ότι θα στηριχθεί η φετινή προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Πρόκειται για τους Μορέιρα,Γιωργαλλίδης, Λομπζιανίντζε, Στεπάνοφ, Ακουισταπάτσε, Ρόντρι, Σερζίνιο, Φοφανά, Ράμος, Ασίς, Γκαρσία, Ποτέ, Μαργκάσα, Γκρικαλασβίλι,Σκαραμοτσίνο, Κυριάκου, Ρούμπιο ,Ρουσιάς και Κίρμ.

Από εκεί και πέρα στο ροστερ της ομάδας μας υπάρχουν ακόμα 6 Κύπριοι  νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι περιμένουν στην γωνιά για να αρπάξουν από το μαλλί όποια ευκαιρία τους δοθεί από τον Κωστάκη Καϊάφα.

Πρόκειται για τους Φυλακτού, Δημητρίου, Οικονομίδης, Μουλαζίμης, Σαμούτης και Παναγή. Και οι έξι είναι ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

 Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ του λιτού προϋπολογισμού και των ταπεινών μετεγγραφών, δείχνει να διαθέτει δυνατότητες. Ο κόσμος πιστεύει σε αυτή την ομάδα και θα σταθεί στο πλάι της μέχρι τέλους!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa