ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆμεση κινητοποίηση!!!!

Άμεση κινητοποίηση!!!!

Δεν είναι λίγες οι μέρες που αυτοί οι λεβέντες μας έκαναν να νιώθουμε σιγουριά για την ομάδα μας. Δεν είναι λίγες οι μέρες που μας στερήθηκε η πρόκριση ενώ την αξίζαμε.

Bet on Alfa

Είναι για να διαιρωτάσαι μέχρι που μπορεί να φτάσει η αγάπη μας για αυτή την ομάδα. Δεν γευτήκαμε τίποτα σπουδαίο, όπως την πρόκριση (ξανατονίζουμε μας την στέρησαν) και όμως ο κόσμος πάλι ήρθε χιλιάδες στο ΓΣΠ και στήριξε την ομάδα. Μετά από τρεις μέρες κάνεις φιλικό με ομάδα 4ης κατηγορίας (χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε) και πάλι ο κόσμος γύρω στους 1100 έδωσαν το παρόν τους στο κοινοτικό γήπεδο του Πέρα Χωριού.

Αυτό φίλοι μας, δεν είναι ένα επίτευγμα αλλά για μας είναι συνήθεια! Συνεχίζουμε έτσι, δυναμικά, με περισσότερο ζήλο και αγάπη για αυτή την ιδέα! Σε κάθε πέταλο, σε κάθε γήπεδο πιστός ακόλουθός σου!

Είναι όμως αναγκαίο από όλους μας να βοηθήσουμε και οικονομικά την ομάδα μας. Φτάνει πια με τους εράνους, πλέον ένας είναι ο τρόπος, να βγάλουμε όλοι εισιτήρια διαρκείας. Να φροντίσουμε να δημιουργήσουμε μια καυτή έδρα και να γίνει εφιάλτης για κάθε φιλοξενούμενο.

Πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν μερικοί πως δεν υπήρξαμε ποτέ της μιας στιγμής αλλά θα είμαστε δίπλα στην ομάδα σε όλη μας την ζωή.

Autoremarketing