ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑντρέας Δημητρίου: "Περιμένουμε ενέργειες από την ΚΟΠ και από...

Αντρέας Δημητρίου: “Περιμένουμε ενέργειες από την ΚΟΠ και από τον κ. Λευκαρίτη”

Δηλώσεις στον super-sport έκανε πριν από λίγο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Αντρέας Δημητρίου. Πιο κάτω τα όσα ανέφερε.

Bet on Alfa

“Υπήρχε ένα ρεπό το Σαββατοκύριακο, δόθηκε από την τεχνική ηγεσία προκειμένου να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές. Ήμασταν η πρώτη ομάδα που αρχίσαμε προετοιμασία, είχαμε ένα γεμάτο πρόγραμμα και οι παίκτες ξεκουράστηκαν το Σαββατοκύριακο. Από σήμερα επαναρχίζουν οι προπονήσεις. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού” .

“Ο Κίρμ έπαιξε με την ΜΕΑΠ και στόχος είναι να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Του δόθηκε ένα ειδικό πρόγραμμα και δείχνει θέληση να φτάσει σύντομα σε επιθυμητά επίπεδα και να δώσει τα στοιχεία για τα οποία ήρθε στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης με γεμάτες σεζόν, είχε ένα κενό ένα μήνα όμως σιγά, σιγά προσαρμόζεται και μόλις κριθεί ότι είναι έτοιμος θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή”.

“Ο Λομπιανίτζε έπαιξε με την Εθνική Γεωργίας, επιστρέφει και αυτός και θα ετοιμαστεί για το παιχνίδι της Κυριακής”.

Αρχίζει και για την Ομόνοια ένα γεμάτο πρόγραμμα.

“Το ξέραμε ότι θα ερχόταν ένα διάστημα με μαζεμένα παιχνίδια, θα έρθει και πιο μετά ένα τέτοιο πρόγραμμα. Όλα είναι στο πρόγραμμα, συμβαίνει παντού και πρέπει ο κάθε ένα σαν είναι έτοιμος και να διαχειριστεί το ρόστερ του με τον κατάλληλο τρόπο. Χρόνο συμμετοχής πήραν πολλοί παίκτες μέχρι τώρα, όλοι θα χρειαστούν, το γνωρίζουν και αυτό που κάνουν είναι να φροντίζουν να είναι έτοιμοι για να μπορεί ο προπονητής να στηρίζεται σε αυτούς. Εμείς τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, μια πολύ καλή ομάδα δουλευμένη και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους. Είμαστε αφοσιωμένοι αποκλειστικά σε αυτό το παιχνίδι”.

Για την πρόθεση της Νέας Σαλαμίνας να αλλάξει την ώρα του μεταξύ σας αγώνα.

“Για να γίνουν όποιες αλλαγές πρέπει τα αιτήματα να γίνονται από κοινού. Εμείς είμαστε θετικοί για να βοηθήσουμε την οποιαδήποτε ομάδα, είμαστε σωματείο λογικό, συνεργάσιμο για να βοηθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ομαλό πρωτάθλημα. Εάν και εφόσον προκύψει ένα τέτοιο ζήτημα δεν θα υπάρχει θέμα να γίνει από κοινού ζήτημα”.

“Αναμένουμε κι εμείς τα αποτελέσματα της διερεύνησης που ειπώθηκε ότι θα γίνει. Από κει και πέρα θέλω να συγχαρώ τον αρχισυντάκτη του συγκροτήματος σας κ. Μιχάλη Παπαγεωργίου για την έρευνα και τις αποκαλύψεις και είναι θετικό που το πάλεψε το μέσο σας για μια κυπριακή ομάδα. Είναι καλό εκτός από τα παράπονα που εκφράζονται φια τα ΜΜΕ να λέμε και τα θετικά και να τα αναγνωρίζουμε. Εμείς καταθέσαμε την θέση και την υπεράσπιση στην ΟΥΕΦΑ. Καταθέσαμε όλα τα στοιχεία, ο κ. Νεοφύτου ο γενικός γραμματέα του σωματείου μας χειρίζεται την υπόθεση και στόχος είναι να μετριαστεί η όποια ποινή θα μας επιβληθεί. Κάναμε τις ενέργειες και περιμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης και την τελική απόφαση. Ο κ. Λευκαρίτης έκανε κάποιες τοποθετήσεις δημόσιες και όταν ο εκ των αντιπροέδρων της ΟΥΕΦΑ ασχολείται με αυτό το παιχνίδι και αναγνωρίζει τα όσα έχουν γίνει είναι σημαντικό και δίνει άλλη υπόσταση στο όλο ζήτημα. Περιμένουμε ενέργειες και από την ΚΟΠ και από τον κ. Λευκαρίτη για να δούμε τι καλύτερο μπορεί να βγει. Περιμένουμε όλα αυτά τα στοιχεία να τα λάβει υπόψη ΟΥΕΦΑ”.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa