ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ επιστροφή του Μουλαζίμη!

Η επιστροφή του Μουλαζίμη!

Η επιστροφή του Μουλαζίμη! Ο 22χρονος διεθνής θα είναι στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Ελπίδων στο αυριανό ματς με την Ιταλία. Η ΚΟΠ ανακοίνωσε από απόψε την ενδεκάδα της Εθνικής, στην οποία πέρα από τον Μουλαζίμη περιλαμβάνεται και ο Ρουσιάς, ο αρχηγός της ομάδας. Θυμίζουμε ότι στην Εθνική Ελπίδων μετέχουν από πλευράς Ομόνοιας και οι Παναγή, Παναγιώτου και Δημητρίου.

Bet on Alfa

Ο Μουλαζίμης, λοιπόν, επανέρχεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και από τη στιγμή που θα είναι στο αρχικό σχήμα της Εθνικής αύριο γίνεται αντιληπτό πως μπορεί να τον υπολογίζει και ο Καϊάφας για τη συνέχεια.

Μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός της Ομόνοιας έκανε και δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ με αφορμή το αυριανό ματς της Εθνικής Ελπίδων. «Πρέπει ασφαλώς να ξεχάσουμε το παιχνίδι με το Βέλγιο και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε τώρα μπροστά μας. Να προσπαθήσουμε χωρίς άγχος απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες να κλείσουμε τη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό απολογισμό και παρά τις δυσκολίες μπορούμε να προσβλέπουμε σε κάτι θετικό», ανέφερε.

Autoremarketing

Bet on Alfa