ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑντιδρούν οι οργανωμένοι - Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9!!!

Αντιδρούν οι οργανωμένοι – Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9!!!

Η επιλογή του Δ.Σ της  ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην παραχωρήσει εισιτήρια για προπώληση στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας για το παιχνίδι εναντίον της Νέας Σαλαμίνας στο Αμμόχωστος προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Πιο κάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9:

Bet on Alfa

“Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Μέσα από τις κρίσιμες στιγμές που διανύει το σωματείο μας κάποιοι πάλι επέλεξαν τον δρόμο του διχασμού και της διάσπασης διαλύοντας έτσι ότι με κόπο και μόχθο χτίζουμε τους τελευταίους μήνες. Γιατί αν αυτοί οι κύριοι, με επικεφαλή τους τον καταστροφέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σεραφείμ , είχαν την παραμικρή επίγνωση της αυτοθυσίας του μεγάλου αυτού ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ και των οργανωμένων, θα ντρέπονταν μόνο και στην σκέψη να σταθούν μπροστά του, πόσο μάλλον με την οδό που διάλεξαν πλέον να σταθούν απέναντι του.

Το τελευταίο διάστημα η ΘΥΡΑ 9 δέχεται μια άνευ λόγου και αιτίας επίθεση από τον Δώρο Σεραφείμ και τις καθοδηγούμενες μαριονέττες του. Παρά τις προσπάθειες μας για ενότητα και παρά το γεγονός ότι επιλέξαμε να μην τοποθετηθούμε μετά τις γνωστές δηλώσεις του προέδρου του σωματείου εναντίων των οργανωμένων, για το καλό του σωματείου και για να διαφυλάξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από τις όποιες αντιπαραθέσεις, σήμερα και επίσημα το διοικητικό συμβούλιο απέκοψε τα εισιτήρια των οργανωμένων προκαλώντας έτσι εκ νέου την οργανωμένη μας κερκίδα!! Η ΘΥΡΑ 9 είναι αυτή που ταξίδεψε συνολικά τριάνταπέντε ώρες μέσα σε πούλμαν για να βρεθεί στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Μαυροβούνιο, η ΘΥΡΑ 9 είναι αυτή που με πούλμαν πάλι γύρισε τον κόσμο ανάποδα για να βρεθεί στο πλευρό της τριφυλλάρας στα Σκόπια. Οι οργανωμένοι ήταν αυτοί που έδωσαν όλη την ψυχή και το είναι τους για να βρεθούν στα τσιμέντα της Μόσχας και να στηρίξουν αυτό που αγαπούν περισσότερο και από την ίδια τους την ζωή, δια μέσου μάλιστα της φανταχτερής απουσίας των αναρμόδιων διοικούντων που άφησαν τον κόσμο χωρίς εισιτήρια να ταλαιπωρείται στις εισόδους του γηπέδου στην Μόσχα. Η ΘΥΡΑ 9 ήταν αυτή που μετά τον άδικο αποκλεισμό σήκωσε πρώτη κεφάλι παρά την πικρία και έγινε ασπίδα της ομάδας κατεβαίνοντας στο Η.Πούλλος για να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Οι δικαιολογίες της πολεμικής που δέχεται η οργανωμένη μας κερκίδα από τον κύριο σεραφείμ αποτελούν άλλο ένα σημάδι πως αυτός ο κύριος δεν ξέρει και ούτε τον νοιάζει πια ομάδα έχει να διοικήσει. Η απάντηση που πήραμε για την παύση των εισιτηρίων ήταν πως η ΘΥΡΑ 9 αρνήθηκε να κατεβάσει το πανό ενάντια στην Γενοκτονία των Παλαιστινίων στην Γάζα μετά από παρέμβαση του διοικητικού συμβουλίου, ότι αρνηθήκαμε να κατεβάσουμε την σημαία της Παλαιστίνης από την κερκίδα μας στα Σκόπια και ότι τολμήσαμε να αντισταθούμε στο έγκλημα της UEFA δημιουργώντας την σχετική χαρτογραφία UEFA MAFIA στον πρόσφατο αγώνα με την ανόρθωση. Αν το έγκλημα μας είναι πως δεν ξεπουλάμε τις ιδέες μας και τα ιδανικά μας κύριε σεραφείμ τότε ΚΑΜΑΡΙ μας, όπως και καμάρι ολόκληρου του πράσινου λαού γιατί με αυτά τα ιδανικά ανδρώθηκε και αυτά θα υπηρετεί μέχρι το τέλος, γιατί έτσι προστάζει η ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Εν αντίθεση με τα δικά μας ‘εγκλήματα’ εσύ και οι μαριονέττες σου έχετε καταφέρει να φέρετε σωρεία μεταγραφών φέτος και την στιγμή αυτή, μερικούς μόνο μήνες μετά, να αγωνίζεται ακόμα στην ομάδα μας η τραγική τους μειοψηφία(!!), χρεώνοντας έτσι το σωματείο αρκετές χιλιάδες ευρώ. Έχεις επιλέξει από την πρώτη στιγμή την σύγκρουση με τους οργανωμένους, κάνοντας την αρχή από την συγκέντρωση στην Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου τα σωματεία σε μια συντονισμένη προσπάθεια Ιωνά και Κουτσοκούμνη για φίμωση των οργανωμένων, ρωτήθηκαν κατά πόσο οι αντιπρόσωποι τους εκφράζουν την άποψη των σωματείων. Έδειξες από τότε τις προθέσεις σου σπεύδοντας να διαχωρίσεις την ΘΥΡΑ 9 δηλώνοντας πως σε καμιά περίπτωση αυτή δεν εκφράζει τις θέσεις του σωματείου, κάτι που δεν έπραξαν ακόμα και οι προέδροι των σωματείων που διαφωνούν με τους οργανωμένους τους!!

Είναι άξιο απορίας πως αυτοί που πλαισιώνουν τον κύριο σεραφείμ ανέχονται αυτό τον εμπαιγμό προς τον κόσμο αλλά και τους ιδίους γενικότερα. Είναι άξιο απορίας να λαμβάνει χώρα το φεστιβάλ της οργανωμένης μας κερκίδας στο Η.Πούλλος και διοικητικοί παράγοντες να δίνουν το παρών τους δηλώνοντας την στήριξη τους και τις ευχαριστίες τους προς την ΘΥΡΑ 9 για την μέχρι τώρα παρουσία της, την ώρα που ο πρόεδρος που ηγείται του σωματείο σπεύδει σε κάθε ευκαιρία να τους αδειάσει. Απορούμε πως γίνεται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να δίνουν το παρών τους στο φεστιβάλ και να δηλώνουν κατενθουσιασμένοι με την οργανωμένη μας κερκίδα την ώρα που ο πρόεδρος του σωματείου κάνει ότι μπορεί για να πλήξει την ΘΥΡΑ 9 και την ενότητα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γενικότερα. Η δικιά μας έγνοια κύριε σεραφείμ δεν είναι άλλη από το συμφέρον της ομάδας μας, αυτό το δείξαμε με την μέχρι τώρα στάση μας σε όλες τις προκλήσεις εν αντίθεση με εσένα που μοναδική σου έγνοια είναι η σύγκρουση και ο διχασμός του κόσμου της ομάδας. Η ΘΥΡΑ 9 έκανε τα πάντα για να προστατεύσει την ομάδα από τις προκλήσεις σου και αυτό το αναγνωρίζει και ο τελευταίος οπαδός της βασίλισσας, εξού και θα σε αφήσουμε στην κρίση του. Όσο για εμάς κύριε σεραφείμ, δεν έχουμε μάθει να λυγίζουμε ποτέ, τα χτυπήματα απλά μας δυναμώνουν, γιατί εμείς έχουμε βγεί απο τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν μας τρομάζει τίποτα.”

Autoremarketing

Bet on Alfa