ΑρχικήDaily NewsΕκτοξεύεται η αξία του Χριστοφή...

Εκτοξεύεται η αξία του Χριστοφή…

Τα δύο ψεσινά γκολ του Δημήτρη, σίγουρα έχουν εκτοξεύσει την αξία του στην ποδοσφαιρική αγορά. Είναι σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να πετυχαίνει γκολ σε τέτοιο επίπεδο, απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους όπως η Βοσνία, που είναι Μουντιαλικού επιπέδου ομάδα.

Bet on Alfa

Η νίκη της Κύπρου αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής για τα προκριματικά του Euro και ο Δημήτρης ένα από τα πρόσωπα της. Ιδιαίτερα στο 2ο γκολ, ο Χριστοφή ξεδίπλωσε όλες τις αρετές του, χρησιμοποιώντας ταχύτητα, δύναμη και εκρηκτικότητα. Μια προσπάθεια που ολοκληρώθηκε με ένα υποδειγματικό πλασέ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βόσνιο κήπερ.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν την μεταγραφή του Μήτρογλου στην Φούλαμ πριν μερικούς μήνες, καθοριστική ήταν η παρουσία του στα προκριματικά του Μουντιάλ και τα γκολ που πέτυχε. Θεωρούμε ότι ο Δημήτρης αν συνεχίσει έτσι, δεδομένης και της αξίας του, αλλά και της καλής ποδοσφαιρικά ηλικίας του, μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Σημειώνουμε ότι πέρα του σημαντικού ποσού που εισέπραξε η ομάδα μας από την πώληση του Δημήτρη Χριστοφή στην Σιόν, σε περίπτωση μεταπώλησης του σε άλλη ομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καρπωθεί το 15% του ποσού, με βάση το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί.

 

Autoremarketing