ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΗ ΟΜΟΝΟΙΑ futsal ανακοινώνει Λούκα Χριστοδούλου

Η ΟΜΟΝΟΙΑ futsal ανακοινώνει Λούκα Χριστοδούλου

Το Τμήμα Φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Λούκα Χριστοδούλου, ο οποίος τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Αραράτ. Ο ποδοσφαιριστής εντάσσεται άμεσα στο δυναμικό της ομάδας φούτσαλ και τίθεται στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.
Στην πρώτη του τοποθέτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ο Λούκας Χριστοδούλου σημείωσε: «Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω. Ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έγινε πραγματικότητα. Τώρα σειρά έχει η σκληρή δουλειά, ούτως ώστε όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει».
Ακολούθως δεν ξέχασε να ευχαριστήσει αυτούς που του έδωσαν την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Αντώνη Ζυμαρά και τον κ. Κούλλη Μαυρουδή που με επέλεξαν. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».
Όσο για την περίοδο προσαρμογής του στην ομάδα μας, σημείωσε: «Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής, καθώς από την πρώτη στιγμή οι καινούργιοι μου συμπαίκτες φρόντισαν να με στηρίξουν και να μου δείξουν πως η ομάδα είναι σαν μία «δεμένη» οικογένεια».
Για τους βασικούς του στόχους ο Λούκας Χριστοδούλου τόνισε: «Πρώτιστος στόχος μου είναι το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο πώς θα λειτουργήσω μέσα στο σύνολο για να την βοηθήσω να επιστρέψει στους τίτλους. Επίσης, μέσα από την καθημερινή δουλειά, θα επιδιώξω να βελτιωθώ ατομικά».
Ακολούθως επεσήμανε πως το γεγονός ότι είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ θα παίξει σημαντικό ρόλο στην παρουσία του στην ομάδα μας: «Όταν είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ και αγωνίζεσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνεις με άλλη ψυχολογία στο γήπεδο, έχεις ακόμη περισσότερο πάθος, ακόμη περισσότερη θέληση για να κερδίσεις και ένα επιπλέον κίνητρο για να δώσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις».
Ο Λούκας Χριστοδούλου σχολίασε και τις συνθήκες που συνάντησε κατά τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ομάδα μας: «Η ομάδα έχει τις καλύτερες συνθήκες που συνάντησα μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από όλους όσους αποτελούν το τμήμα φούτσαλ, οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλού επιπέδου και γενικά υπάρχουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι».
Κλείνοντας, ο Λούκας Χριστοδούλου έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Θέλουμε από τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα φούτσαλ, γιατί έχει αποδείξει έμπρακτα πόσο σημαντική στήριξη προσφέρει και τι δύναμη δίνει στους ποδοσφαιριστές. Εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, θα δουλεύουμε με αφοσίωση και θα προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο δυνατό».
Autoremarketing

Bet on Alfa