ΑρχικήDaily NewsΗ βραδινή έξοδος και ο ...Σκάρα

Η βραδινή έξοδος και ο …Σκάρα

Βραδάκι Κυριακής (στις 8μμ) θα τα πούμε με την Σαλαμίνα. Τα καπρίτσια της ‘κυβερνητικής’ CYTAVISION και οι φτηνές δικαιολογίες του τύπου ‘συμπίπτει η μετάδοση με άλλο αγώνα’ δεν πείθουν κανένα.

Bet on Alfa

Φαίνεται ότι στον ημικρατικό οργανισμό θα ακολουθήσουν την συνταγή LTV, τώρα που νοιώθουν ότι ελέγχουν το ποδόσφαιρο. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕΝ. Δεν κατάλαβαν φαίνεται ακόμα ότι βρίσκονται σε τροχιά ιδιωτικοποίησης, ούτε ότι οι Γερμανοί (ή μήπως οι Βρετανοί) ξανάρχονται…

Το πλάνο του Καΐάφα θα αρχίζει να εφαρμόζεται από σήμερα, με την επιστροφή των διεθνών. Σε μεγάλο βαθμό η επιστροφή στο 4-3-3 (ή 4-5-1 αν προτιμάτε) θα συμπέσει με την επιστροφή του Άντονι Σκαραμοτσίνο στο αρχικό σχήμα. Είναι γεγονός ότι ο Γάλλος μας έλειψε, αφού η ποιότητα και το εκτόπισμα του, δεν είναι εύκολο να αναπληρωθούν.  Οι άλλοι τρεις στην άμυνα θα είναι οι γνωστοί Λομπιανίτσε, Στεπάνοφ και  Ακουισταπάτσε. Στο κέντρο ο Ρόντρι δεν το κουνάει ρούπι, ο Σερτζίνιο θα παλέψει με τον Μαργκάσα για την θέση του πλέον (με την επιστροφή Σκάρα), ενώ ο Νούνο έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Γκρικαλασβίλι.  Ποτέ, Ράμος και Φοφανά θα αποτελέσουν την επιθετική τρόικα.

Το σενάριο για 3-5-2 δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες ως αρχική επιλογή, όμως στην πορεία του αγώνα και ανάλογα και με την έκβαση του σκορ, είναι πολύ πιθανόν να εφαρμοστεί. Αυτό θα γίνει ιδιαίτερα, αν η ομάδα αναγκαστεί να κυνηγήσει το γκολ μέχρι τα τελευταία λεπτά. Σε αυτή την περίπτωση θα θυσιαστεί ένας αμυντικός και θα έχουμε είσοδο του Γκαρσία στο γήπεδο.

Όπως και να έχει, με Σκάρα βασικό ή χωρίς, το ματσάκι στο Αμμόχωστος είναι δύσκολο και επιβάλλεται συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για να έλθει το τρίποντο.

 

Autoremarketing