ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗΗ ελευθερία έκφρασης έχει και τα όρια της.

Η ελευθερία έκφρασης έχει και τα όρια της.

 

Η ελευθερία έκφρασης είναι ιερό ανθρώπινο δικαίωμα.

Bet on Alfa

Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, να ασκεί κριτική, να καταγράφει τις απόψεις του, να σχολιάζει αποφάσεις που δεν του αρέσουν, να λέει τις δικές του ιδέες και να σκέφτεται ελεύθερα.

Το δικαίωμα όμως να λες την άποψη σου δεν είναι απεριόριστο.

Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε, μεταξύ άλλων, για να δώσει τη δυνατότητα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να πουν την άποψη τους. Όσο ακραία και ανατρεπτική και να είναι αυτή η άποψη. Φτιάξαμε αυτό το μέσo επικοινωνίας για να έχει ο κάθε ένας δικαίωμα και δυνατότητα να κριτικάρει, να αμφισβητήσει αποφάσεις της διοίκησης, να υποβάλει ερωτήματα, να αποδώσει τα εύσημα, να συγχαρεί για τις σωστές αποφάσεις, να στηρίζει την ομάδα κ.λ.π.

Είπαμε όπως από την αρχή ότι δεν θα δεχθούμε τη δολοφονία προσώπων, την σπίλωση, τη λάσπη και τις βρισιές.

Το να ασκείς σκληρή κριτική είναι ένα, το να βρίζεις και να περνάς γενναίες δεκατέσσερις τον άλλο, είναι εντελώς διαφορετικό.

Το να λες για να παράδειγμα ότι η απόφαση της διοίκησης να μην δώσει εισιτήρια στη Θύρα 9 είναι λανθασμένη ή είναι καταδικαστέα ή είναι καταστροφική είναι ένα πράγμα και το να λες ότι είναι μαλάκας ο άλφα ή ο βήτα είναι εντελώς διαφορετικό.

Με αφορμή λοιπόν την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης για τα εισιτήρια του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα και την αντίδραση της Θύρας 9, έχει αναπτυχθεί έντονη συζήτηση ανάμεσα στους φιλάθλους του σωματείου μας που εκφράζεται κυρίως στα σχόλια στο facebook.

Δυστυχώς παρατηρούνται φαινόμενα εκτόξευσης απειλών ή βρισιών εκατέρωθεν. Δηλαδή είδαμε σε σχόλια στη σελίδα του facebook του OMONOIA24.COM να δημοσιεύονται ανοίκειοι χαρακτηρισμοί και κατά του προέδρου και της διοίκησης αλλά και κατά της Θύρας 9. Και συνήθως είναι συλλήβδην. Πυροβολούμε και όπου κάτσει.

Εμείς δεν υιοθετούμε και δεν μας εκφράζουν τέτοιες συμπεριφορές.

Ως OMONOIA24.COM αποφασίσαμε ότι οποιαδήποτε σχόλια αναγνωστών μας περιέχουν βρισιές ή ανοίκειους χαρακτηρισμούς κατά άλλων προσώπων θα διαγράφονται.

Η ιστοσελίδα μας δεν θα γίνει ο φορέας για να σπιλώνονται πρόσωπα, όποια και αν είναι αυτά και από όπου και εάν προέρχονται.

Όποιος έχει να ασκήσει κριτική ή να πει την άποψη του είναι καλοδεχούμενος.

Όποιος θέλει να βρίσει ή να βγάλει τα απωθημένα του ας χρησιμοποιήσει άλλο μέσο. Όχι το OMONOIA24.COM.

Autoremarketing

Bet on Alfa