ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚώστας Καϊάφας: «Ο δυσκολότερος εκτός έδρας αγώνας»

Κώστας Καϊάφας: «Ο δυσκολότερος εκτός έδρας αγώνας»

Ως τον δυσκολότερο εκτός έδρας αγώνα που έχει να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ χαρακτήρισε αυτόν της Κυριακής με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.
«Είναι ο δυσκολότερος εκτός έδρας αγώνας που έχουμε να δώσουμε. Το λέω και το εννοώ. Ξέρουμε πόσο δύσκολη έδρα είναι το «Αμμόχωστος» και πόσο σημαντικό είναι για όλες τις ομάδες να περάσουν νικηφόρα από αυτήν, ειδικά φέτος που η Νέα Σαλαμίνα κάνει μία νέα αρχή, με ένα καλό Κύπριο προπονητή στον πάγκο της.
Ήδη έχουμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές μας για τον αγώνα και τους έχουμε περάσει τις δυσκολίες που αυτός έχει. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και να περιορίσουμε κάποια λάθη που κάνουμε.
Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, να είναι ήρεμος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να αποτελέσει το μεγάλο μας στήριγμα, στην προσπάθεια που όλοι μαζί θα κάνουμε για να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα».
Ο Κώστας Καϊάφας θέλησε να συγχαρεί την εθνική μας ομάδα για τη νίκη που σημείωσε σε βάρος της Εθνικής Βοσνίας: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ την εθνική ομάδα της Κύπρου, την τεχνική της ηγεσίας και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας για την πολύ μεγάλη τους επιτυχία. Τους εύχομαι να έχουν ανάλογη συνέχεια».

Κλείνοντας, ο προπονητής της ομάδας μας έστειλε το δικό του μήνυμα στον ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Μουλαζίμη, που τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου με αντίπαλο την Εθνική Ιταλίας: «Είχε ξανά μία άτυχη στιγμή ο ποδοσφαιριστής μας. Θα πρέπει να φανεί εκ νέου δυνατός, να κάνει υπομονή και να δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα. Θα θέλαμε να πούμε στον Δημήτρη ότι είμαστε όλοι δίπλα του και τον στηρίζουμε».
Autoremarketing