ΑρχικήDaily NewsH ενότητα πρώτος στόχος!

H ενότητα πρώτος στόχος!

Είχαμε δεν είχαμε, βγάλαμε και πάλι τα μαχαίρια από το θηκάρι! Λίγες μέρες μετά την σφαγή από τον Ρουμάνο και ενώ έχουμε ένα οικονομικό Γολγοθά μπροστά μας, ενώ ξέρουμε ότι το ποδοσφαιρικό κατεστημένο μας περιμένει στην γωνιά, επιλέξαμε ΞΑΝΑ τον δρόμο της εσωτερικής διαμάχης.

Bet on Alfa

Πρέπει στην ΟΜΟΝΟΙΑ επιτέλους να καταλάβουμε ότι δεν μας παίρνει να σφαζόμαστε μεταξύ μας.  Ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη εξυπηρέτηση προς τους ΕΧΘΡΟΥΣ της ομάδας. Ότι δεν έχει σημασία το ποιος έχει δίκαιο και ποιος έχει άδικο, ποιος ξεκίνησε και ποιος ακολούθησε. ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΟΜΕΤΡΟ, να μετρούμε ποιος είναι περισσότερο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, Όχι ότι αυτό έχει σημασία. Σημασία έχει να καταλάβει ο καθένας τον ρόλο του και να τον διαδραματίζει σωστά. Οι οργανωμένοι δεν μπορούν να διοικήσουν την ομάδα. Η διοίκηση δεν μπορεί να πάει πουθενά αν δεν έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους οργανωμένους. Χρειάζεται ψυχραιμία, ανοικτό μυαλό και συνεργασία γιατί όπως είναι φυσιολογικό υπάρχει διαφορά αντίληψης σε διάφορα ζητήματα. Που προκύπτει από τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των δεδομένων.   

Εν πάσι περιπτώσει δεν μπορούμε να ξέρουμε το αποτέλεσμα αυτής της διαμάχης. Αν δεν κοπάσει όμως άμεσα και πάρει διαστάσεις, μπορούμε να σας πούμε το αποτέλεσμα:

Θα μας πάρουν μυρωδιά στην ομοσπονδία, στην Πινδάρου και αλλού… Θα αρχίσουν οι χειρουργικές επεμβάσεις στο γήπεδο από την διαιτησία. Θα αρχίσει η μουρμούρα για την διοίκηση, τους παίκτες, τις μεταγραφές, τον προπονητή, τους οργανωμένους. Θα αρχίσουμε να κατηγορεί ο ένας τον άλλο για τα αποτελέσματα και για το ποιος φταίει. Ήδη τα πρώτα σημάδια έχουν φανεί… Και αυτό κάποτε θα φουντώσει και θα έρθει η στιγμή που θα πάρει διαστάσεις και θα μετεξελιχθεί σε ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

Το διακύβευμα; Η καταστροφή της ομάδας μας. 

Βρείτε τα λοιπόν και βρείτε τα τώρα, που είναι βραστό το σίδερο. Μην αφήσετε ξανά την διχόνοια να δηλητηριάσει τον απλό ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Γιατί με λίγα λόγια, το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να κλαίμε σε λίγους μήνες επί ερειπίων.

ΟΜΟΝΟΙΑ σημαίνει ενότητα στην ΠΡΑΞΗ. Γι’ αυτό τον λόγο δημιουργηθήκαμε, με αυτό τον τρόπο μεγαλουργήσαμε! 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa