ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑντρέας Δημητρίου: "Η Ομόνοια είναι πάνω από όλους και...

Αντρέας Δημητρίου: “Η Ομόνοια είναι πάνω από όλους και από όλα. “

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα…

“Έχουμε μάθει όσα περισσότερα μπορούσαμε για τη Νέα Σαλαμίνα, την οποία αντιμετωπίσαμε και σε φιλικό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τι έχουμε απέναντι μας. Είναι μια καλή και δουλεμένη ομάδα με απαιτήσεις τη φετινή σεζόν. Αναμένουμε δύσκολο παιχνίδι και έχουμε στο μυαλό μας πως για να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε σε προηγούμενα παιχνίδια. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και δύσκολο. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με δύο στα δύο. Θα μας δώσει δύναμη και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας”.

Για το γεγονός ότι μεσολάβησε διακοπή…

“Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σε αυτά που έπρεπε για να βελτιωθούμε. Κάναμε αυτά που πρέπει για να επηρεαστεί η ομάδα στο λιγότερο βαθμό από τη διακοπή”.

Για τα αγωνιστικά…

“Ο Μουλαζίμης έχει ξεκινήσει δουλειά μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική Ελπίδων. Ευελπιστούμε ότι θα τον έχουμε μαζί μας εντός του επόμενου μήνα. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Η τεχνική ηγεσία θα επιλέξει αυτούς που νιώθει ότι θα βγάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πλάνο στο γήπεδο”.

Για τη χθεσινή ανακοίνωση αναφορικά με την ποινή από τη Δικαστική…

“Δεν θέλουμε να γίνει οποιαδήποτε τοποθέτηση σε αυτά κομμάτι. Θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα και την Κυριακή να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Αξίζει να τη στηρίξουμε με χίλια, όποια άποψη και αν έχουν σε οποιοδήποτε θέμα. Η Ομόνοια είναι πάνω από όλους και από όλα. Όλοι να στηρίξουμε την ομάδα για να κερδίσουμε. Τίποτα περισσότερο. Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι αρκετά ώριμος. Έχει ζήσει πολλά και γνωρίζει πως πρέπει να συμπεριφέρεται. Να είναι εκεί μόνο για την Ομόνοια”.

ΠΗΓΗ

 

Autoremarketing