ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΒάλτε όλοι την Ομονοια μπροστά

Βάλτε όλοι την Ομονοια μπροστά

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, να σου πρόβλημα στις σχέσεις οργανωμένων οπαδών (Θύρα 9) και προέδρου. Το καλό κλίμα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι, “χάλασε” δυστυχώς και βλέπουμε ανακοινώσεις από τους μεν και τους δε. Δεν είναι της ώρα να λεχθεί ποιοι φταίνε και ποιοι όχι, αλλά όλοι τους είναι καλό να βάλουν μπροστά την Ομόνοια. Το καλό της ομάδας, που όλους τους έκανε περήφανους με την προσπάθειά της στην Ευρώπη, αλλά και το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Όχι κύριοι, δεν θα γκρεμίσουμε ότι καλό άρχισε. Το “εγώ” δεν είναι πάνω από το “εμείς”. Πρωτίστως είναι η Ομόνοια και όλα τα άλλα ακολουθούν. Στηρίξτε αυτή την ομάδα, τον προπονητή μας και ενωμένοι να πορευθούμε μέχρι τέλους. Να μην μείνει ανεπηρέαστη η ομάδα, λέμε, όμως είναι δυνατό, Μπορεί να γίνει;

Το ερώτημα είναι γιατί να φθάσουμε ως εδώ και να υπάρχει αυτή η διχόνοια. Βάλτε όλοι νερό στο κρασί σας, καθίστε σ’ ένα τραπέζει και βρείτε τα. Όποιες διαφορές κι αν προκύπτουν με τον διάλογο μπορεί να λυθούν και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις και ανταλλαγή πυρών. Προσπαθείστε, μπορείτε, αν θέλετε το καλό της Ομόνοιας. Αυτό το σωματείο τράβηξε πολλά τα τελευταία χρόνια για τέτοιες συμπεριφορές.

Ομόνοια στην Ομόνοια!

Autoremarketing